13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Έφτιαξε MagSafe καλάμι ψαρέματος για να σώσει το iPhone 12 του

    H MagSafe τεχνολογία έχει πολλές εφαρμογές και ένας προγραμματιστής φαίνεται πως ανακάλυψε ακόμη μια. Ο προγραμματιστής λοιπόν που μένει στο Βερολίνο είχε την ατυχία να του πέσει το iPhone 12 του σε ένα κανάλι της περιοχής. Αντί να βουτήξει στα λασπωμένα νερά σκέφτηκε κάτι άλλο….

    Ο Frederik Riedel λοιπόν όταν έντρομος είδε το iPhone 12 του να πέφτε στο κανάλι και να βυθίζεται στα λασπόνερα πίστεψε πως όλα είχαν τελειώσει.

    Αρχικά όπως οι περισσότεροι έκανε κάποιες προσπάθειες να το βρει μέσα στις λάσπες και εκεί κατάφερε να ανασύρει ένα Nintendo Switch! Το iPhone 12 του όμως ήταν άφαντο.

    Ως απέλπιδα προσπάθεια λοιπόν έφτιαξε ένα καλάμι ψαρέματος όπου στην μια άκρη υπήρχε ένας μαγνήτης. Βύθισε εν συνεχεία το καλάμι στο μέρος που είχε πέσει το iPhone του και έτσι προς μεγάλη του έκπληξη κατάφερε να το ανασύρει σε άριστη κατάσταση και πλήρως λειτουργικό.

    Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο όταν ένας developer εφαρμογών, ονόματι Frederik Riedel, έριξε το κινητό του στο κανάλι και νόμιζε πως όλα είχαν τελειώσει, θεωρώντας χαμένη τη συσκευή του, διότι είχε βυθιστεί στα λασπόνερα. 

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.