23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Έντονα παράπονα για υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας της Spotify εφαρμογής στην iOS 15 και iOS 14.8, η εταιρεία το ερευνά

    Πολλά παράπονα ξεκίνησαν από σήμερα σχετικά με την εφαρμογή Spotify και το γεγονός πως στην iOS 15 και iOS 14.8 καταναλώνει πολύ μπαταρία. Η εταιρεία απάντησε άμεσα και αναφέρει πως κάνει έρευνα για αυτό το θέμα.

    Στο Reddit λοιπόν υπάρχουν πολλά ποστ που αναφέρουν αυτό το πρόβλημα αλλά και tweets.

    Η Spotify λοιπόν ανέφερε πως διάβασε όλες αυτές τις αναφορές και τα παραπάνω και πως θα απαντήσει πίσω σύντομα μόλις ολοκληρώσει την δική της έρευνα για να δει τι φταίει.

    “Σας ευχαριστούμε για της αναφορές σχετικά με την κατανάλωση της μπαταρίας από την στιγμή που αναβαθμίσατε στην iOS 14.8 και iOS 15. Έχουμε μεταφέρει όλες τις πληροφορίες στην τεχνική μας ομάδα και επιβεβαιώνουμε ότι ήδη κοιτάμε να δούμε τι έχει συμβεί. Πέρα από την επανεκκίνηση της συσκευής ή διαγραφή και εγκατάσταση της εφαρμογής εκ νέου μπορείτε αυτή την στιγμή να κλείσετε την αυτόματη ανανέωση στο παρασκήνιο της εφαρμογής μας από τα  Settings -> General -> Background App Refresh. Θα σας ενημερώσουμε εκ νέου μόλις έχουμε νεότερα.”

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.