13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Ένα φτηνότερο iPhone 5C 8 GB θα κάνει την εμφάνιση του αύριο;

    Apple Introduces Two New iPhone Models At Product Launch

    Οι πληροφορίες θέλουν την Apple να δίνει ίσως μία… τελευταία ευκαιρία στο πολύχρωμο iPhone 5c, που δεν τα πήγε πολύ καλά εμπορικά. Αν, λοιπόν, είναι αληθινές οι φήμες, από το Cupertino ετοιμάζονται να ρίξουν στην αγορά μία έκδοση του iPhone 5c με χωρητικότητα μνήμης 8GB και τιμή που θα προσεγγίζει τα 509 ευρώ (τουλάχιστον σύμφωνα με όσα διαρρέουν από τη γερμανική O2 που κοστολογεί την έκδοση των 16GB στα 569 ευρώ).

    Διαβάζουμε ότι θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Ευρώπη (ίσως και σε… μερικές ώρες) και από συγκεκριμένους providers, φανταζόμαστε ωστόσο ότι θα διατεθεί κατόπιν και σε άλλες αγορές. H πληροφορία έκανε την εμφάνιση της πριν από λίγο από το Caschys Blog (Google translate) και επανεμφανίστηκε στο γερμανικό blog iFun.de, μάλιστα τονίζεται πως ήδη 8GB μοντέλα έχουν καταφθάσει σε παρόχους της Αγγλίας.

    Τώρα, το αν θα μπορέσει να ανατρέψει τα δεδομένα, σε ένα μοντέλο που δεν έχει ικανοποιήσει και τόσο, είναι αμφίβολο, πάντως η προοπτική ενός νέου iPhone με μνήμη 8GB δε μας ενθουσιάζει απαραίτητα..

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Via 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles