14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Έκανε το ντεμπούτο του το Apple TV YouTube κανάλι

    Καθώς η Apple ετοιμάζεται για την πλήρη είσοδο της στην streaming τηλεόραση φέτος, η εταιρεία σιωπηλά λανσάρισε σήμερα ένα αποκλειστικό YouTube κανάλι για το Apple TV.

    Σε αυτό το κανάλι η Apple θα παρουσιάζει trailers, clips και περισσότερα βίντεο για τις επερχόμενες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες της.

    Το κανάλι το εντόπισε πρώτο το MacStories. Τις τελευταίες εβδομάδες η Apple φαίνεται πως προσθέτει περιεχόμενο σε αυτό. Η εταιρεία έτσι παρουσίασε βίντεο για τηλεοπτικές σειρές όπως τα Game of Thrones, On the Basis of Sex, The Secret Life of Pets 2, και πολλά ακόμη.

    Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν κάποια νέα trailer για το περιεχόμενο της επερχόμενης Apple TV+ υπηρεσίας. Υπάρχει μόνο το βίντεο που παρουσίασε η Apple στο event της για αυτή την υπηρεσία τον προηγούμενο μήνα. Επίσης υπάρχουν και αρκετά κλιπ από το Carpool Karaoke.

    Το νέο αυτό κανάλι της Apple χωρίζεται σε αρκετές κατηγορίες συμπεριλαμβανομένων των “Indie Exclusives,” “Ones to Watch,” “Hot Trailers,” “Behind the Scenes with…” και πολλά ακόμη.

    Μπορείτε λοιπόν να δείτε αυτό το νέο κανάλι του Apple TV στο YouTube και να γίνετε συνδρομητές εδώ.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles