Έγινε διαθέσιμο το Pixelmator για το iPad

0
284

Pixelmator-for-iOS-1.0-teaser-001

Ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες στο iPad media event της Apple και πλέον και επίσημα το Pixelmator έκανε την εμφάνιση του στο App Store. Η εφαρμογή που έγινε τεράστια επιτυχία στο Mac και θεωρείτε μια άξια εναλλακτική του Photoshop, θα υπάρχει πλέον και στα iPad σε αποκλειστικότητα φέρνοντας αυτή της η έκδοση πολλά στοιχεία που αγαπήσαμε από την αντίστοιχη στο OS X.

Η εφαρμογή μάλιστα έχει σχεδιαστεί και λειτουργεί ώστε να χρησιμοποιεί το 100% του νέου A8X επεξεργαστή της Apple που βρίσκουμε πλέον στα iPad Air 2. Το ίδιο ομαλά λειτουργεί και για Α7 συσκευές όπως τα iPad Mini 2 και iPad Air.

Οι επιλογές και τα χαρακτηριστικά που μεταφέρθηκαν από την έκδοση του Mac είναι πραγματικά εντυπωσιακά και άνετα την κάνουν την καλύτερη εφαρμογή για τους fans της mobile φωτογραφίας.

Το Pixelmator για iPad δεν είναι ένα παιχνίδι. Είναι μια μοναδική εφαρμογή επεξεργασίας εικόνων που αυτή την στιγμή είναι εκτός συναγωνισμού.

Μπορείτε να την κατεβάσετε στο App Store σήμερα σε μια εορταστική τιμή στα 4,49 € εδώ  και πιστέψτε μας θα δίναμε και περισσότερα για μια τέτοια εφαρμογή.

Σχολιασμός στο φόρουμ