19.9 C
Athens
Wednesday, April 17, 2024
More

    Έρχεται το iPad Pro στις 12,9 ίντσες ;

    Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Bloomberg, είναι πολύ πιθανό να δούμε το νέο iPad Pro των 12,9″ στις αρχές του 2015. Αν και η φήμη αυτή υπάρχει ήδη από τα μέσα του 2013 που έλεγε οτι θα είναι διαθέσιμο μες στο 2014, τα σχέδια πήραν αναβολή, πάντα σύμφωνα με το Bloomberg.

    12_9_ipad_macbook_air-800x450

    Σύμφωνα με τις φήμες το iPad Pro θα έχει την ίδια σχεδίαση με το iPad Air και πιθανώς η οθόνη του θα πλησιάζει σε UHD. Το Bloomberg σχολιάζει ότι η εμφάνιση του μοντέλου θα είναι μια κίνηση της Apple για να ταράξει τα νερά στην γραμμή των iPads καθώς για 2 συνεχή τρίμηνα οι πωλήσεις τους είναι πτωτικές. Επίσης θα μπορούσε να είναι άνοιγμα στον επιχειρηματικό κόσμο ιδιαίτερα και μετά την στρατηγική συμμαχία με την ΙΒΜ. Εκτός από το iPad Pro, φέτος αναμένουμε και τα 2ης γενιάς iPad Air  & iPad mini Retina, με δυνατότερους επεξεργαστές και χρήση TouchID.

     

    σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles