Ο CEO της Apple Tim Cook σηματοδότησε την 7η επέτειο από τον θάνατο του Steve Jobs με ένα tweet του αναφέροντας πως του λείπει ο συνιδρυτής της Apple κάθε μέρα….

“O Steve μου έδειξε και σε όλους μας παράλληλα τι σημαίνει να υπηρετείς την ανθρωπότητα. Μας λείπει, σήμερα και κάθε μέρα, και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το παράδειγμα που έθεσε σε όλους μας”

Ο Cook μιλάει συχνά για τον Steve Jobs και για την μεγάλη επιρροή που είχε τόσο στην εταιρεία όσο και στον ίδιο. Σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε τονίσει πως δουλεύοντας με τον Steve ήταν κάτι απελευθερωτικό.

“Βρήκα πως ήταν κάτι απελευθερωτικό, αυτός είναι ο τρόπος που μπορώ να το περιγράψω. Γιατί θα μπορούσε να μιλήσεις στον Steve για κάτι πολύ σημαντικό και μεγάλο και αν συμφωνούσε απλά θα έλεγε ένα απλό ΟΚ και μπορούσες να το κάνεις. Ήταν μια πραγματική αποκάλυψη για εμένα το γεγονός πως μια εταιρεία μπορούσε να έχει μια τέτοια διαχείριση. Μέχρι τότε και πριν έρθω στην Apple για κάτι αντίστοιχο έπρεπε να περάσω από πολλά επίπεδα μια ιδέα μου και να έχω μια μεγάλη γραφειοκρατία. Μια παραλυσία που συνήθως έχουν οι μεγάλες εταιρείες αλλά η Apple ήταν τελείως διαφορετική.”