Ο Steve Wozniak ονομάζει το Apple Watch ένα ‘ακριβό fitness band,’ και αναφέρει πως τα iPhones 6 άργησαν 3 χρόνια

0
214

10155115636_3e1cf44217_b-640x426

Ο συνιδρυτής της Apple Steve Wozniak πάντα ήταν ένθερμος υποστηρικτής της ιδέας πως η Apple έπρεπε να έχει στην αγορά μεγαλύτερα iPhones. Την εποχή του λανσαρίσματος του iPhone 5 τόνιζε πως η Apple καλύτερα να λανσάριζε δυο διαφορετικά μοντέλα, ένα κανονικό και ένα μεγαλύτερο για να μπορεί να ανταγωνιστεί καλύτερα το Android.

Τώρα που τα iPhone 6 και 6 Plus είναι πλέον στην αγορά μπορεί να είναι ευχαριστημένος αλλά η κριτική του παραμένει καυστική μιας και λέει πως η Apple άργησε 3 ολόκληρα χρόνια και έχει μείνει πίσω. Σαν να μην έφτανε αυτό δεν τον ενθουσιάζει ούτε η ιδέα του Apple Watch.

“H Αpple θα είχε μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά αν είχε παρουσιάσει ότι φέτος αλλά πριν τρία χρόνια. Θα είχε ανταγωνιστεί καλύτερα με την Samsung” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Για το Apple Watch τα συναισθήματα του δεν είναι επίσης τα καλύτερα μιας και το αποκαλεί ως “ένα ακριβό fintness band”. Ο ίδιος όπως αναφέρει ήταν από τους πρώτους που υιοθέτησαν την ιδέα ενός smartwatch έχοντας στον καρπό του σχεδόν πάντα το iPod nano. H ιδέα τον ενθουσίαζε.

“Πάντα έλεγα πως θα ήθελα ένα smartphone στον καρπό μου, έτσι αγόρασα τα πρώτα smartwatches που κυκλοφόρησαν. Τα έβγαλα όμως από πάνω μου πολύ γρήγορα και έγινα αρνητικός στην ιδέα του smartwach. Ένας από τους λόγους ήταν ότι έπρεπε να επιστρέφω πάντα στην μεγαλύτερη οθόνη του τηλεφώνου μου”

Σχολιασμός στο φόρουμ