Η Samsung χλευάζει την Apple μέσω του Ice Bucket Challenge

Με σχεδόν ο καθένας ο οποίος ασχολείται με το κλάδο της τεχνολογίας να παίρνει μέρος στο Ice Bucket Challenge της ALS (βλ.Tim Cook της Apple και Dr.Dre), η Samsung αποφάσισε να ταράξει και πάλι τα νερά κοροϊδεύοντας το iPhone και άλλές μάρκες στην διαδικασία αυτή.

Το τελευταίο βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι της Samsung Mobile UK στο YouTube δείχνει την ναυαρχίδα της, Galaxy S5 , να λαμβάνει μέρος στο Ice Bucket Challenge και να “προκαλεί” το iPhone 5s, το HTC One M8 και το Nokia Lumia 930. Το S5, φυσικά, έρχεται με χαρακτηριστικά IP67 πισττοποίησης στεγάνωσης το οποίο επιτρέπει στην συσκευή να βυθίζεται κυριολεκτικά εως 3 πόδια του νερού για 30 λεπτά. Το HTC One M8 και το Nokia Lumia 930 διαφημιζούν το χαρακτηριστικό τους ότι αντέχουν στο νερό αλλά δεν περιλαμβάνουν την πλήρη στεγάνωση όπως το Galaxy S5. Το iPhone, από την άλλη πλευρά, δεν περιλαμβάνει καμία στεγάνωση και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό στο οποίο διαφοροποιούνται οι δύο εταιρίες.

Το χαρακτηριστικό αυτό, ήταν κάπως “ξεχωριστό” για την συσκευή όταν έκανε την πρωτοεμφάνισή της και συνεχίζει να είναι μιας και προσελκύει περισσότερο τους καταναλώτες να αγοράσουν το S5 από άλλες ναυαρχίδες.

Η Samsung, κυκλοφόρησε σήμερα το βίντεο το οποίο μπορείτε να το παρακολουθήσετε παραπάνω και δείχνει την υποστήριξή της στην Motor Disease Association και καλεί τους πολίτες να δωρίσουν.

Σχολιασμός στο forum