Τα πρώτα unboxing βίντεο του 2018 MacBook Air άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους στο YouTube. Αν και δεν αποτελούν πλήρη review πάρα αυτά προσφέρουν μια καλή πρώτη ματιά στο τι θα αντικρίσουν οι καταναλωτές όταν βγάλουν αυτό το νέο MacBook από την συσκευασία του.

Επίσης αυτό που παρατηρούμε είναι πως η Apple συνεχίζει την παράδοση του iPhone X. Έτσι λοιπόν τα πρώτα βίντεο έρχονται από YouTubers με κανάλια που ασχολούνται περισσότερο με το vlogging και λιγότερο με ειδίκευση στην τεχνολογία.

Το κανάλι TechMeOut ήταν από τα πρώτα που έδειξαν ένα unboxing του 2018 MacBook Air και πιο συγκεκριμένα αυτού σε χρυσό χρωματισμό.

Στην συσκευασία συναντούμε αυτοκόλλητα της Apple που έρχονται στον ίδιο χρωματισμό του MacBook κάτι το οποίο είχαμε δει και στα 12 ιντσών MacBook.

Επίσης στην συσκευασία συμπεριλαμβάνεται ένα USB-C καλώδιο φόρτισης καθώς και ένας 30W USB-C φορτιστή. Αυτός είναι ο ίδιος φορτιστής που συναντούμε και στο 12 ιντσών MacBook. Προς σύγκριση το 13 ιντσών MacBook Pro έρχεται με έναν 61W φορτιστή.

Η YouTuber Jessica Whitaker επίσης μας παρουσίασε ένα unboxing για το Retina MacBook Air σε χρυσό χρωματισμό καθώς και ένα behind the scenes vlog από το χθεσινό event της Apple.