22.9 C
Athens
Monday, October 2, 2023
More

  Όπως μπορείτε να περιμένετε, το διαδίκτυο λέει ήδη ότι τα headset της Apple είναι καταδικασμένα, προφανώς

  Τα headset AR της Apple δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα και υπάρχουν ήδη εκείνοι που επιμένουν ότι είναι ένα αποτυχημένο προϊόν που είναι νεκρό κατά την άφιξη — ακριβώς όπως είπαν με το iPhone, το iPad, το Apple Watch, ακόμη και το Mac.

  Με αυτόν τον κύκλο ασχολούμαστε εδώ και δεκαετίες. Η Apple κυκλοφορεί κάτι, οι άνθρωποι παραπονιούνται για την τιμή ή κάποιον άλλο παράγοντα που ενδιαφέρει μόνο αυτούς και αποκαλούν το προϊόν της Apple αποτυχημένο.

  Ακόμη και όταν η Apple δεν είχε το οικονομικό απόθεμα που έχει τώρα, η εταιρεία έχει την υπομονή να το περιμένει.

  Τελικά, δεν γνωρίζουμε το Σάββατο πριν από το WWDC εάν τα headset θα είναι συναρπαστικά. Η φημολογούμενη τιμή των $3.000 είναι τσουχτερή το λιγότερο και θα είναι το κύριο σημείο συζήτησης, αν τελικά επαληθευτεί κάτι τέτοιο. Ως υπενθύμιση, ωστόσο, το αρχικό iPad είχε προβλεφθεί να πωληθεί στα $999 και πωλήθηκε για $499 όταν έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στην αγορά.

  Στη συνέχεια, επίσης, η υπόθεση είναι ότι θα μάθουμε τα πάντα αφού ο Tim Cook αποχωρήσει από τη σκηνή στο τέλος της κεντρικής ομιλίας του στο WWDC 2023. Στην πραγματικότητα, δεν θα μάθουμε πραγματικά αν είναι καλό ή κακό στην πραγματική χρήση παρά πολύ αργότερα.

  Αναμένουμε από την Apple να κάνει το ίδιο πράγμα με την νέα αυτή συσκευή που έκανε με τα πρώτα κιτ μετάβασης Intel Mac σε Apple Silicon. Τα κιτ προγραμματιστών πιθανότατα θα είναι πρώτα λίγο μετά το WWDC, ακολουθούμενα από μια κυκλοφορία στην καλύτερη στις γιορτές των Χριστουγέννων για το ευρύ κοινό – υποθέτοντας ότι η Apple μπορεί να παράξει αρκετά.

  Θα πάρουμε μια ιδέα από οτιδήποτε μας πουν οι προγραμματιστές για τις εμπειρίες τους από τη δουλειά που θα έχουν κάνει με αυτό, φυσικά.

  Η πραγματική επιτυχία θα πάρει χρόνο – και η Apple έχει όλο τον χρόνο και τα χρήματα στην διάθεση της για αυτό τον σκοπό. Θα επαναλάβει το σχέδιο και θα μετακινήσει τον στόχο εάν πρέπει όπως έκανε και στην περίπτωση του Apple Watch.

  Μπορεί να είναι τελικά μια αποτυχία ή ίσως να έχουμε μια τεράστια επιτυχία σε βάθος χρόνου….

  Όλοι θα κοιτάξουν τα headset της Apple στο WWDC, αλλά είναι αλήθεια ότι θα αναζητήσουν πραγματικά την εφαρμογή εκείνη για αυτά που θα κάνει την διαφορά.

  Κανείς δεν γνωρίζει και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ακόμη εάν τα headset της Apple θα έχουν νέα επιτυχία μέχρι τουλάχιστον να ανακοινωθούν. Ακόμη και τότε, υπάρχει πολύς δρόμος από την κεντρική ομιλία του WWDC σε μια ώριμη συσκευή, όπως ακριβώς ήταν μεταξύ της ανακοίνωσης του iPhone και της ευρείας διάθεσης του στο κοινό.

  «Δεν υπάρχει περίπτωση το iPhone να αποκτήσει κάποιο σημαντικό μερίδιο αγοράς», είχε πει ο τότε διευθύνων σύμβουλος της Microsoft, Steve Ballmer, το 2007. «Δεν υπάρχει περίπτωση».

  Η ιστορία όμως έκανε αυτή την δήλωση του μια από τις πιο αποτυχημένες δηλώσεις υψηλόβαθμων στελεχών για ένα νέο προϊόν και απέδειξε πως η Apple μπορεί ακόμη και όταν οι άλλοι δεν το πιστεύουν και να κάνει την διαφορά και να οδηγήσει μια ολόκληρη βιομηχανία φέρνοντας την επανάσταση.

  Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

  Dimitrios Georgoulas
  Dimitrios Georgoulas
  Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.