Πέρα από τις απαντήσεις του για το iPhone XR και την αύξηση των κερδών της Apple από την wearable κατηγορία της, ο Tim Cook στην συνέντευξη που παραχώρησε στο CNBC μίλησε και για το ενδιαφέρον της εταιρείας στις υπηρεσίες καθώς και στον τομέα της υγείας. Ο ίδιος ανέφερε πως νέες υπηρεσίες έρχονται φέτος στους καταναλωτές.

“Στον τομέα των υπηρεσιών θα δεις πως φέτος θα ανακοινώσουμε νέες υπηρεσίες. Έρχονται πολλά περισσότερα. Δεν θέλω να σου πω τι υπηρεσίες είναι αυτές. Αφορούν όμως πράγματα για τα οποία αισθανόμαστε υπέροχα και στα οποία δουλεύουμε εδώ και πολλά χρονία.”

Όπως έχουμε αναφέρει η Apple φημολογείται πως θα λανσάρει μια συνδρομητική streaming υπηρεσία σύντομα παρόμοια με αυτή της Netflix με δικό της περιεχόμενο ενώ παράλληλα η εξαγορά της πλατφόρμας περιοδικών Texture δείχνει πως ίσως παρουσιάσει κάτι και σε αυτό τον τομέα φέτος.

Ο Tim Cook επίσης αναφέρθηκε στην συνεχιζόμενη στόχευση της Apple στον τομέα της υγείας αναφέροντας πως στο μέλλον όταν οι άνθρωποι θα ρωτάνε ποια ήταν η μεγαλύτερη συνδρομή της Apple στην ανθρωπότητα η απάντηση θα έχει να κάνει με αυτό τον τομέα.

“Στον τομέα της υγείας πιο συγκεκριμένα πιστεύω πάρα πολύ. Αν μπορούσαμε να πάμε στο μέλλον τώρα και να γυρνούσαμε πίσω και ρωτούσες ποια είναι η μεγαλύτερη συνδρομή της Apple στην ανθρωπότητα τότε η απάντηση θα έχει να κάνει με την υγεία. Αυτό γιατί η δουλειά μας είχε πάντα να κάνει με την βελτιώσεις της ζωής των ανθρώπων. Έχουμε μπει πιο βαθεία στο κομμάτι της υγείας με το Apple Watch και μέσω άλλων πραγμάτων που έχουμε κάνει με την βοήθεια του CareKit και ResearchKit και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ακόμη είμαστε στην αρχή στον τομέα αυτό.”