20.5 C
Athens
Sunday, October 1, 2023
More

  Mujjo iPhone 14 Pro Leather case & Wallet Review: Η ποιότητα και η αισθητική σε όλο της το μεγαλείο

  H σειρά iPhone 14 είναι πλέον για πολλούς από εμάς μέρος της καθημερινότητας μας και σίγουρα φέτος περισσότερο από ποτέ και όσο και αν θέλουμε να χαρούμε την συσκευή μας με την αυθεντική της εμφάνιση, η χρήση μιας θήκης προστασίας είναι κάτι περισσότερο από επιβεβλημένη.

  Οι λύσεις που μπορεί να βρει ένας χρήστης πραγματικά είναι άπειρες και με τιμολογήσεις που μπορούν να ξεκινήσουν από 4 ευρώ και να φτάσουν κάποιες φορές και άνω των 100 ευρώ.

  Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αναζητήσαμε να βρούμε τέτοιες λύσεις που από την μια θα είναι ποιοτικές και θα προσφέρουν ασφάλεια στην συσκευή σας και συνάμα θα είναι και ως επί το πλείστον οικονομικές χωρίς εξωφρενικές τιμές.

  Σε αυτή την αναζήτηση και φέτος η Mujjo δηλώνει παρών με την νέα σειρά δερμάτινων θηκών της με έξτρα έκπληξη την ύπαρξη ενός νέου MagSafe πορτοφολιού.

  H Mujjo λοιπόν μας απέστειλε φέτος την iPhone 14 Pro δερμάτινη θήκη σε χρώμα Μπλε και το συμβατό Magsafe πορτοφόλι σε χρώμα μπλε επίσης.

  Πριν προχωρήσετε παρακάτω στο Review μας δείτε το βίντεο unboxing μας και τις πρώτες εντυπώσεις μας εδώ:

  Ξεκινώντας από την συσκευασία την ίδια και των δύο αυτών αξεσουάρ η Mujjo επαναλαμβάνει την επιτυχημένη συνταγή και φέτος μιας και οι συσκευασίες τονίζουν τον premium χαρακτήρα του περιεχομένου, είναι οικολογικές, και έχουν όλες εκείνες τις πληροφορίες που χρειάζεται κάποιος πριν δει για πρώτη φορά την ίδια την θήκη.

  FULL LEATHER CASE FOR IPHONE 14 PRO

  Η θήκη εκ πρώτης όψεως μοιάζει φανταστική και πάνω από όλα ποιοτική. Τα βασικά χαρακτηριστικά της που δεν είναι λίγα συνοψίζονται ως εξής:

  • Το φυτικό δέρμα Ecco παλαιώνει όμορφα και ακολουθεί όλα τα περιβαλλοντικά πρότυπα.
  • MagSafe για γρήγορη και εύκολη ασύρματη φόρτιση, συμβατό με αξεσουάρ MagSafe.
  • Μηχανικά μεταλλικά κουμπιά για επιπλέον κλικ και ανταπόκριση.
  • Η υπερυψωμένη δερμάτινη στεφάνη 1 mm προστατεύει την οθόνη από λειαντικές επιφάνειες.
  • Καλύπτει προσεκτικά τη βάση, χωρίς να εμποδίζει τα ηχεία ή τη θύρα φόρτισης.
  • Το ανασηκωμένο εξόγκωμα της πίσω κάμερας προστατεύει τους φακούς.
  • Επένδυση με πολυτελείς ιαπωνικές μικροΐνες με φινίρισμα σαν σατέν.
  • Με τον καιρό, το δέρμα αποκτά μια πατίνα μοναδική στη χρήση σας.
  • Εξαιρετικά λεπτό προφίλ: πλήρως τυλιγμένο με δέρμα εξαιρετικής ποιότητας.

  Η εφαρμογή της θήκης είναι εύκολη χωρίς να χρειαστεί να ασκήσετε κάποια ιδιαίτερη πίεση και το ίδιο εύκολα μπορεί να αφαιρεθεί. Το σημαντικό εδώ είναι η εσωτερική επένδυση της από μικροΐνες που εγγυάται ότι η πλάτη της συσκευής δεν θα δεχτεί την παραμικρή γρατσουνιά ή κάποια άλλη κακοποίηση στο εξωτερικό κομμάτι για όσο θα βρίσκεται σε αυτή την θήκη.

  Το δεύτερο που θα παρατηρήσετε είναι πως δεν δίνει μεγάλο όγκο στην συσκευή σας. Έχει μια λεπτή υπογραφή ειδικά για μια δερμάτινη θήκη κάτι που επίσης πέρα από εργονομικό είναι και όμορφο.

  Προσφέρει μια καλή ασφάλεια επίσης μιας είναι ελάχιστα υπερυψωμένη τόσο όσο να μην ανησυχείτε αν ακουμπήσετε την συσκευή με την οθόνη πάνω σε μια επιφάνεια. Επιπλέον υπάρχει και ένα ελαφρύ εξόγκωμα στο μέρος των φακών στο πίσω μέρος προσφέροντας και αυτό την αντίστοιχη προστασία.

  Αφήσαμε το τέλος το δέρμα. Όσοι έχετε χρησιμοποιήσει μια δερμάτινη θήκη ξέρετε ότι από την πρώτη στιγμή η αίσθηση στο χέρι σας είναι τελείως διαφορετική πέρα από την premium οπτική που δίνει στην συσκευή σας. Το σημαντικό για αυτό το υλικό είναι η βαφή που έχει γίνει και το δέσιμο τους δέρματος στην θήκη.

  Εδώ και φέτος η Mujjo πέρνει άριστα μιας τόσο ο Μπλε χρωματισμός όσο και οι ραφές αλλά και τα ανοιχτά σημεία για την προσάρτηση των μεταλλικών κουμπιών έχουν γίνει άρτια και ξεχωρίζει η ποιότητα και η λεπτομέρεια.

  Φυσικά όπως είπαμε και στο βίντεο παραπάνω ένα άλλο χαρακτηριστικό του δέρματος είναι η πάτινα. Το γεγονός δηλαδή πως το δέρμα θα αποκτήσει μια μοναδική εμφάνιση ξεχωριστή για τον καθένα ανάλογα την χρήση που κάνει στην θήκη. Είναι ένα χαρακτηριστικό που σε ποιοτικές δερμάτινες θήκες όπως αυτές τις Mujjo κάνει την διαφορά από οποιαδήποτε άλλη θήκη.

  Σχετικά με την αντοχή στον χρόνο δεν μπορούμε ακόμη να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα μιας και την έχουμε μόλις μια εβδομάδα αλλά το σίγουρο είναι πως οι παλαιότερες θήκες της Mujjo που είχαμε χρησιμοποιήσει ήταν πολύ καλές και με την πάροδο του χρόνου. Πχ δεν είχαμε ποτέ φαινόμενα αλλοίωσης στις γωνίες της θήκης ή να φύγει η βαφή του δέρματος ή κάτι άλλο αντίστοιχο.

  Τέλος να τονίσουμε πως αν θέλετε να διατηρήσετε την διάρκεια ζωής – χρήσης της θήκης αυτής μιας και είναι από ποιοτικό δέρμα μπορείτε να την καθαρίζετε περιστασιακά με ένα καθαρό λευκό πανί και μια ουδέτερη, φυσική κρέμα περιποίησης δέρματος.

  Μην ξεχάσουμε να πούμε πως είναι πλήρως συμβατή με το MagSafe της Apple και όλα τα αντίστοιχα αξεσουάρ φόρτισης και όχι μόνο.

  Εν κατακλείδι έχουμε μια πανέμορφη δερμάτινη θήκη που κάνει τικ σε όλα τα κουτάκια που θα ήθελε κάποιος ξεκινώντας από την ποιότητα, βαφή του δερμάτινου χρώματος και την ασφάλεια που προσφέρει και καταλήγοντας στην MagSafe συμβατότητα και λεπτή υπογραφή.

  FULL LEATHER MAGNETIC WALLET FOR IPHONE

  Η Mujjo για πρώτη φορά παρουσιάζει και ένα MagSafe αξεσουάρ που δεν είναι άλλο από ένα δερμάτινο πορτοφόλι που ακολουθεί τους ίδιους χρωματισμούς της σειράς των δερμάτινων θηκών για τα iPhone 14 Pro.

  Συνοπτικά τα χαρακτηριστικά του είναι:

  • Πορτοφόλι τριών καρτών με εύκολη πρόσβαση.
  • Συμβατό με iPhone με MagSafe/μαγνητικές θήκες.
  • Το φυτικό δέρμα Ecco παλαιώνει όμορφα, βαθμολογείται με άριστα για τα περιβαλλοντικά πρότυπα.
  • Επένδυση με πολυτελείς ιαπωνικές μικροΐνες με φινίρισμα σαν σατέν.
  • Εύκολη προσάρτηση, με ρίγες σιλικόνης για αντοχή στην ολίσθηση.
  • Πρόσβαση στις κάρτες από την κορυφή, τη βάση ή το πίσω μέρος.

  Η ίδια ποιότητα λοιπόν και τα όσα είπαμε για την αισθητική και την εμφάνιση παραπάνω μεταφέρονται και σε αυτό το αξεσουάρ από την Mujjo.

  Ξεχωρίσαμε το άριστο δέρμα που χρησιμοποιείται, τις ραφές που έχει αυτό το πορτοφόλι που εμπνέουν σιγουριά για τις κάρτες σας και πάνω από όλα την ίδια την λεπτή υπογραφή του.

  Είτε το χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με την Mujjo θήκη ή κάποια άλλη MagSafe συμβατή θήκη είτε από μόνο δεν πρόκειται να προσθέσει δραματικά όγκο στην συσκευή σας.

  Όπως αναφέρουμε και στο βίντεο όμως αντικειμενικά αυτό είναι ένα αξεσουάρ που τώρα θα μπει στην καθημερινότητα μας. Το μεγαλύτερο άγχος που είχαμε μην γλιστρήσει και φύγει από την επιφάνεια της πλάτης σιγά σιγά φεύγει μιας και οι μαγνήτες δίνουν ένα πολύ καλό κράτημα ακόμη και όταν βγάζετε την συσκευή και την ξαναβάζετε στην τσέπη για παράδειγμα του παντελονιού σας.

  ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

  Όπως αναφέραμε και στην αρχή η αναζήτησή μας αφορούσε και θήκες με χαρακτηριστικό το μη μεγάλο κόστος. Εδώ η Mujjo έχει μια πολύ καλή τιμολογιακή πολιτική με βάση όλα αυτά που προσφέρει.

  Έτσι λοιπόν η FULL LEATHER CASE FOR IPHONE 14 PRO που σας παρουσιάζουμε σήμερα, διαθέσιμη σε τρεις χρωματισμούς, είναι προς €54 εδώ ενώ το FULL LEATHER MAGNETIC WALLET FOR IPHONE προς €44 εδώ.

  Οι τιμολόγηση αυτή για ένα δερμάτινο αξεσουάρ με αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά είναι κάτι περισσότερο από καλή.

  Μπορείτε να δείτε όλη την γκάμα τον αξεσουάρ τους στο site της Mujjo ενώ οι παραγγελίες γίνονται εύκολα με την αποστολή να την αναλαμβάνει, στην περίπτωση μας τουλάχιστον, η DHL, στην χώρα μας χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

  Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

  Dimitrios Georgoulas
  Dimitrios Georgoulas
  Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.