Ο πάντα αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo της KGI Securities σήμερα κυκλοφόρησε μια σειρά από σημειώσεις στους επενδυτές σχετικά με την Apple.

Ο αναλυτής προσφέρει νέες λεπτομέρειες από την παραγωγική αλυσίδα της Apple σχετικά με τα νέα iPhones, την ζήτηση των AirPods και πολλά ακόμη.

Ο Kuo επίσης αναφέρει πως η Apple σχεδιάζει ένα ακόμη πιο οικονομικό 13 ιντσών MacBook Air για φέτος.

Ο αναλυτής υποστηρίζει πως περιμένει από την Apple να κυκλοφορήσει ένα νέο MacBook Air με χαμηλότερη τιμή κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2018 κάτι το οποίο σημαίνει πως σύντομα αν επαληθευτεί το παραπάνω θα το δούμε.

Ο Kuo είναι αισιόδοξος πως αυτή η κίνηση της Apple θα φέρει άνοδο στην αγορά των MacBook κατά 10-15% φέτος.

Περισσότερες πληροφορίες για αυτό το MacBook δεν έχουμε αυτή την στιγμή.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως η γραμμή του MacBook Air έχει παραμεληθεί τα τελευταία χρόνια από την Apple που εστίασε περισσότερα στα 12 ιντσών MacBook και στα MacBook Pro.

Αυτή την στιγμή η εταιρεία πουλάει το 13 ιντσών MacBook Air στα $999 με τον αναλυτή να πιστεύει πως το νεότερο μοντέλο που θα δούμε φέτος να είναι ακόμη πιο οικονομικό.

Η γραμμή Air της Apple είναι ακόμη ιδιαίτερα δημοφιλής και ειδικά στους μαθητές αλλά και σπουδαστές.

Πέρα από αυτό ο αναλυτής τονίζει πως η ζήτηση για τα AirPods της Apple συνεχίζει να είναι μεγάλη ενώ η νέα έκδοση τους αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο μισό του φετινού χρόνου.

Τέλος ο αναλυτής παρουσιάζει την ζήτηση του νέου HomePod ως μέτρια αυτή την στιγμή.