Κάποια MacBook Pro 2017 έχουν προβλήματα με την SSD/logic board τους

0
1527

Το 13 ιντσών μοντέλο χωρίς την Touch Bar του MacBook Pro 2017 έχει ένα πρόβλημα που απαιτεί τα SSD αλλά και logic board να γίνουν αντικατάσταση αν ένα από τα δύο παρουσιάσει δυσλειτουργία.

Η είδηση αυτή έρχεται μέσα από την Apple που ειδοποίησε για αυτό το θέμα τα καταστήματα της αλλά και τα εξουσιοδοτημένα service της ανά τον κόσμο.

Δυστυχώς το πιο είναι το πρόβλημα κανείς δεν γνωρίζει ακόμη. Αυτό που γνωστοποιήθηκε είναι ότι η Apple έδωσε την οδηγία στους τεχνικούς τους πως αν στα εν λόγω μοντέλα ο SSD ή η logic board της συσκευής έχει πρόβλημα τότε θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση και των δύο.

Αυτό επίσης που δεν γνωρίζουμε είναι πόσο συχνό είναι το φαινόμενο αυτό αλλά σίγουρα έχει πάρει κάποια έκταση ώστε η Apple εσωτερικά να το επιβεβαιώσει και να δώσει την παραπάνω οδηγία.

Η αντικατάσταση αυτή στα μοντέλα που εντοπιστεί το πρόβλημα είναι δωρεάν μέσα στα πλαίσια της εγγύησης ή/και του AppleCare+.

Αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα των MacBook Pro μιας και όπως σας έχουμε αναφέρει η Apple αντιμετωπίζει μια σειρά μηνύσεων για τον προβληματικό όπως αναφέρουν οι αγωγές αυτές σχεδιασμό των πληκτρολογίων τους.