19.5 C
Athens
Saturday, April 13, 2024
More

  Lululook 360 Rotating Foldable Laptop Stand Review: Μια Στερεή και κομψή υποστήριξη για το MacBook σας και όχι μόνο

  Κάθεσαι σε ένα γραφείο όλη μέρα δουλεύοντας σε MacBook και αναρωτιέσαι γιατί πονάει ο λαιμός σου; Πιθανότατα οφείλεται στη στάση του σώματός σας – αν κοιτάτε κάτω σε μια οθόνη για οκτώ περίπου ώρες σίγουρα δέχεστε μια επιβάρυνση εκεί.

  Η αγορά μιας καλής βάσης MacBook θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε την οθόνη σας σε ένα άνετο ύψος και είναι δύσκολο να σκεφτείτε μια καλύτερη για τη δουλειά από την περιστρεφόμενη αναδιπλούμενη βάση φορητού υπολογιστή Lululook 360. Κάνει ό,τι υποδηλώνει το όνομα της, αναδιπλώνεται και περιστρέφεται 360 μοίρες σε μια ασφαλή και στιβαρή βάση που μοιάζει κατασκευασμένη για να διαρκεί. Είναι δύσκολο να βρεις λάθος σε αυτή την επιλογή – μάθετε το γιατί στην πλήρη ανασκόπησή μας παρακάτω.

  Η περιστρεφόμενη αναδιπλούμενη βάση φορητού υπολογιστή 360 της Lululook είναι μια όχι και από τις πιο οικονομικές αλλά βολική βάση φορητού υπολογιστή για διάφορες ρυθμίσεις και χρήσεις.

  Έρχεται σε διαστημικό γκρι και ασημί χρώμα κατάλληλο ιδιαίτερα για την Apple, η βάση του φορητού υπολογιστή έχει μια περιστρεφόμενη βάση που κάνει έναν ικανοποιητικό θόρυβο όταν ρυθμίζεται ώστε να ταιριάζει στην απαιτούμενη γωνία χωρίς να χρειάζεται να σηκώσετε την ίδια την βάση.

  Ένα ρυθμιζόμενο στήριγμα στο μπροστινό μέρος της βάσης μπορεί επίσης να ρυθμιστεί για να συγκρατεί το φορητό υπολογιστή σας, το οποίο βοηθά τη βάση να κρατά φορητούς υπολογιστές έως και 16 ιντσών.

  Οι τρύπες στη βάση κάνουν εξαιρετική δουλειά για την απαγωγή της θερμότητας, καθώς το αλουμινένιο πλαίσιο είναι λίγο βαρύ όσον αφορά τις βάσεις για φορητούς υπολογιστές, με βάρος 1,45 κιλά. Η βαρύτητα αυτή μπορεί να δυσκολέψει λίγο τη ρύθμιση της βάσης και να την κάνει περισσότερο ως μόνιμο εξάρτημα μιας εγκατάστασης στο σπίτι παρά ως μια ελαφριά βάση για μεταφορά.

  Ωστόσο, η ίδια βαρύτητα και δυσκολία προσαρμογής της βάσης το κάνει καλό σε αυτό που υποτίθεται ότι κάνει: να κρατάει τον φορητό υπολογιστή σας στη θέση του.

  Επιπλέον, η βάση είναι πλήρως αναδιπλούμενη σε περίπτωση που χρειαστεί να ελαχιστοποιήσετε το χώρο. Διαπιστώνουμε ότι η περιστροφή 360 μοιρών είναι πιο χρήσιμη σε περιβάλλοντα όπου πρέπει να δείξετε την εργασία σας σε άλλους, όπως ένα γραφείο ή μια τάξη.

  Σε μια αυτόνομη εγκατάσταση, η περιστροφή βοηθά επίσης στην αποφυγή της ανύψωσης της βάσης για να κάνετε ρυθμίσεις στο γραφείο. Η επίστρωση σιλικόνης στο επάνω μέρος της βάσης βοηθά το φορητό υπολογιστή σας να διατηρείται στη θέση του και χωρίς γρατσουνιές στο σασί του.

  Η αναδιπλούμενη βάση φορητού υπολογιστή Lululook δεν είναι μόνο για φορητούς υπολογιστές. Λειτουργεί το ίδιο καλά και με κάποιο iPad.

  Πραγματικά δεν υπάρχουν πολλά για παράπονα που μπορεί να κάνει κάποιος. Αν είμαστε πραγματικά επιλεκτικοί, θα μπορούσατε να υποστηρίξετε ότι δεν είναι μια ιδιαίτερα φορητή βάση για μια βάση που υποτίθεται ότι διπλώνει σχεδόν επίπεδα. Έχει ένα μη αμελητέο βάρος και πάχος για να σκεφτείτε να το πάρετε μαζί σας σε μακρινό χώρο εργασίας ή καφετέρια – αλλά δεν είναι επίσης κάτι αδύνατο. Οι γύρω σας μπορεί επίσης να βρουν ενοχλητικό τον ήχο κλικ της περιστρεφόμενης βάσης. Αλλά αν δεν την περιστρέφετε κάθε δύο δευτερόλεπτα, κάτι που είναι απίθανο, δεν μπορώ να δω ότι αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα.

  Υπάρχουν άπειρες προτάσεις για βάσεις φορητών υπολογιστών, διαθέσιμες σε όλα τα σχήματα και μεγέθη. Θα κατατάξαμε την περιστρεφόμενη αναδιπλούμενη βάση φορητού υπολογιστή Lululook 360 μεταξύ των καλύτερων, αλλά ξανά λέμε ανήκει στην κατηγορία ότι πληρώνεις παίρνεις.

  Αυτή την στιγμή θα την βρείτε διαθέσιμη στα $69.99 από το site της LULULOOK

  Δεν θα μπορούσατε να ζητήσετε περισσότερα από μια βάση MacBook από όσα προσφέρεται από την περιστρεφόμενη αναδιπλούμενη βάση φορητού υπολογιστή Lululook 360. Είναι καλά κατασκευασμένο, αισθάνεται αξιόπιστα δυνατό στους μεντεσέδες του και είναι αρκετά ρυθμιζόμενο ώστε να ανεβάζει το MacBook σας σε άνετα ύψη. Είναι ακριβό, αλλά είναι καλοφτιαγμένο και ταιριάζει με το υλικό της Apple.

  Aκολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

  Dimitrios Georgoulas
  Dimitrios Georgoulas
  Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.