Η Jawbone διπλασιάζει την χωρητικότητα της μπαταρίας του UP24 από 7 σε 14 μέρες μόνο με ένα firmware update(!)

0
301

Jawbone_UP_35831719-2-4

Για μια καινούργια ενημέρωση για το tracker γυμναστικής της Jawbone αναφέρθηκε στο blog της Jawbone, ο Hari Chakravarthula, ο  διευθυντής συστημάτων μηχανικής της Jawbone, ανέφερε σε ένα blog post την Δευτέρα, με το πιο “δυνατό” χαρακτηριστικό να είναι ο διπλασιασμός της χωρητικότητας της μπαταρίας.

Η καινούργια ενημέρωση, η οποία είναι διαθέσιμη τώρα μέσω του Jawbone Updater , αυξάνει την διάρκεια ζωής του Jawbone UP24 σε 14 ημέρες μόνο με μια φόρτιση.

Η Jawbone σημείωσε ότι είναι σημαντικό ένας χρήστης να έχει την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής UP, η οποία είναι διαθέσιμη μέσω App Store ή Google Play, προτού αναβαθμίσει το ίδιο το band του στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Την ίδια στιγμή, η Jawbone κάνει διαθέσιμο το λογισμικό για να “δέχεται” δεδομένα από τις αντίπαλες συσκευές και προγραμματίστες, σύμφωνα με μια αναφορά από το Reuters. Επιπλέον, ανέφερε ότι η εφαρμογή του UP μπορεί τώρα να λάβει δεδομένα από τους όμοιούς του, όπως δηλαδή του Fitbit, από iPhone και Android συσκευές, ακόμη και από Android συσκευές χειρός, όπως για παράδειγμα το Gear της Samsung. Τα στοιχεία που θα περιλαμβάνει είναι τόσο της γυμναστικής όσο και της παρακολούθησης του ύπνου.

Η αλλαγή αυτή σημαίνει ότι ένα άτομο θα μπορεί να παρακολουθεί τα βήματά του από μια συσκευή, όπως για παράδειγμα ένα Android Wear, να παρακολουθεί άλλες προπονήσεις με το UP24 του και στην συνέχεια να παρακολουθεί τον ύπνο του μέσω iPhone και τέλος να τα έχει συγκεντρωμένα όλα αυτά μέσα σε μια εφαρμογή.

Η Jawbone έχει τονίσει ότι δεν προτίθεται να αποχωρήσει από την ανάτπυξη του υλικού, όπως έκανε η Nike, αλλά στην πραγματικότητα, η εταιρία διαλαλεί μια σειρά από αλλαγές στους τεχνολογικούς της αισθητήρες που έρχονται σύντομα!

 

Σχολιασμός στο forum