Το Thurott αναφέρει πως η Microsoft αναβάθμισε το roadmap για το 365 προϊόν της όπου και αναφέρει πως επιτέλους το Files On-Demand θα ξεκινήσει να γίνει διαθέσιμο για τους macOS χρήστες. Αρχικά η εταιρεία είχε προσφέρει ένα preview του νέου αυτού χαρακτηριστικού στους Mac χρήστες πίσω τον Σεπτέμβριο αλλά μέχρι και σήμερα δεν είχαμε κάποια άλλη ανακοίνωση για το πότε θα κυκλοφορήσει στο ευρύ κοινό.

Αν και το site αναφέρει πως ακόμη δεν βλέπουν όλοι οι χρήστες αυτή την έκδοση διαθέσιμη η κυκλοφορία του χαρακτηριστικού, που ξεκίνησε χθες, θα γίνει διαθέσιμη σε όλους μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Η εφαρμογή – χαρακτηριστικό είναι παρόμοια με το iCloud ή το DropBox, κάνοντας offload τοπικά αρχεία στο OneDrive και εν συνεχεία τα παρουσιάζει στον χρήση “on demand”.

H Microsoft τον τελευταίο καιρό προχωράει σε πολλές αναβαθμίσεις του λογισμικού της για τις Apple συσκευές. Στις προηγούμενες αναβαθμίσεις είχαμε αυτή του OneDrive που έφερε υποστήριξη για τα iPhone XS Max και iPhone XR, ενώ είχαμε και αναβάθμιση για υποστήριξη του iPad Pro και του Apple Pencil. Η εταιρεία τέλος αναβάθμισε και το Office για τα Mac φέρνοντας υποστήριξη Dark Mode και πολλά ακόμη.