Κάποιοι άνθρωποι πραγματικά τρόμαξαν με την πρόσφατη είδηση που έκανε τον γύρω του διαδικτύου και που ήθελε την υπερβολική χρήση κινητών συσκευών να οδηγούν στην δημιουργία “κεράτων” στο πίσω μέρος του κρανίου των ανθρώπων. Φυσικά όπως σας αναφέραμε αναλυτικά στο άρθρο μας εδώ αυτή η είδηση είχε πολλές γενικότητες και με τίτλους clickbait.

Αν όμως τα “κέρατα” δεν ήταν αρκετά σήμερα έχουμε μια νέα είδηση.

Ένα γκρουπ ερευνητών δημιούργησε ένα 3D μοντέλο που δείχνει τις αλλαγές που θα συμβούν στον ανθρώπινο είδος μέχρι το 2100. Σε αυτές συναντούμε μια μόνιμη καμπούρα και όχι μόνο σε σημείο που αν ισχύσουν αυτά όλοι οι κάτοικοι της ανθρωπότητας θα μπορούν άνετα να πρωταγωνιστήσουν σε μια ταινία τρόμου!!

Η Maple Holistics λοιπόν δημιούργησε αυτό το 3D μοντέλο με την ονομασία Mindy.

“Δαπανώντας ώρες κοιτώντας τις οθόνες των συσκευών μας καταπονούμε απίστευτα τον λαιμό μας και βγάζουμε εκτός κανονικότητας την σπονδυλική μας στήλη. Έτσι οι μυείς στον λαιμό πρέπει να χρησιμοποιηθούν πιο έντονα για να υποστηρίξουν το κεφάλι. Επίσης ο τρόπος που κρατάμε τα κινητά μας μπορεί να δημιουργήσει μια μόνιμη κατάσταση και στην στάση των χεριών μας”

Βέβαια δεν σταματάει εκεί το εφιαλτικό αυτό σενάριο αφού γίνεται αναφορά ακόμη και για δεύτερο σετ βλεφαρίδων που θα εμποδίζει το έντονο φως…… Επίσης το μυαλό μας μπορεί να συρρικνωθεί και αυτό γιατί θα χρησιμοποιούμε τόσο πολύ τις συσκευές μας που θα μας κάνει να σκεφτόμαστε λιγότερο….

Και όχι η Maple Holistics δεν αποτελείτε από τρελούς αλλά από μια ομάδα γιατρών που οδηγούνται σε αυτά τα ακραία συμπεράσματα για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Στην αντίπερα όχθη βέβαια οι άνθρωποι μοιάζουν κατά πολύ με αυτούς πριν 5000 χρόνια με την διαφορά ότι είμαστε ψηλότερη και με καλύτερη υγεία. Μοιάζει απίθανο το σενάριο πως σε μερικές δεκαετίες και με υπερβολική χρήση της τεχνολογίας θα μεταμορφωθούμε σε κάτι που έχει βγει από τον εφιάλτη κάποιου……