baddiama 0 ID: #1 Posted February 27 Σκέφτομαι την αγορά laptop MacBook M1 αλλά με προβληματίζει ότι είναι του 2020 και ότι ο M1 είναι ουσιαστικά ένας νέος επεξεργαστής γι'αυτό σκέφτομαι την αγορά του Μ2.βεβαια η τιμή είναι σχεδόν 300€ πάνω.τα αξίζει? Η χρήση του laptopθα είναι εντελώς οικιακή(browsing Netflix mail κτλπ) Σας ευχαριστώ όλους Quote Share this post Link to post Share on other sites
sot12 0 ID: #2 Posted February 27 Γεια σου,το M1 θα σε καλυψει και με το παραπανω,ειδηκα αν το βρεις μεταχειρισμενο ειναι το απολυτο vfm! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baddiama 0 ID: #3 Posted February 27 1 hour ago, sot12 είπε: Γεια σου,το M1 θα σε καλυψει και με το παραπανω,ειδηκα αν το βρεις μεταχειρισμενο ειναι το απολυτο vfm! Έχω βρει κανουριο σε 8/256 space Gray (ήθελα silver) στα 960€ Quote Share this post Link to post Share on other sites
sot12 0 ID: #4 Posted February 28 Κομπλε,δε θα κανεις βαρια χρηση απο οτι λες,σκεψου εγω το ψαχνω μεταχειρισμενο,και σκοπευω να κανω επεξεργασια βιντεο,οχι τρελα πραματα βεβαια Quote Share this post Link to post Share on other sites
baddiama 0 ID: #5 Posted February 28 (edited) 4 ώρες πριν, sot12 είπε: Κομπλε,δε θα κανεις βαρια χρηση απο οτι λες,σκεψου εγω το ψαχνω μεταχειρισμενο,και σκοπευω να κανω επεξεργασια βιντεο,οχι τρελα πραματα βεβαια Καθόλου βαριά χρήση πιστεύω πως αν πάω σε Μ2 θα είναι υπερβολή Τώρα αυτά που λένε ότι και καλά επειδή είναι ο πρώτος επεξεργαστής της apple ο Μ1 είναι πειραματικός κτλπ πιστεύω ράδιο αρβύλα Edited February 28 by baddiama Quote Share this post Link to post Share on other sites
sot12 0 ID: #6 Posted February 28 2 ώρες πριν, baddiama είπε: Καθόλου βαριά χρήση πιστεύω πως αν πάω σε Μ2 θα είναι υπερβολή Τώρα αυτά που λένε ότι και καλά επειδή είναι ο πρώτος επεξεργαστής της apple ο Μ1 είναι πειραματικός κτλπ πιστεύω ράδιο αρβύλα Αυτα τα λεγανε διοτι χρησημοποιουσαν προγραμματα που δεν ηταν καν optimized για το m1chip τοτε,τωρα τρεχουν ολα τρενο,τα apps βαρεων εργασιων οπως video editing,3d rendering, και αλλα ηταν λογικο να μην τα πηγαιναν και τοσο καλα στο αρχικο σταδιο του m1 chip Quote Share this post Link to post Share on other sites