Sotiris 0 ID: #1 Posted November 14, 2022 Γεια χαρά σε ολους! Αγόρασα χθες έναν iMac M1. Μόλις τον άνοιξα μου ζητούσε κωδικό (δείτε την παρακατω εικόνα). Μίλησα με το παλικάρι που το αγόρασα και μου είπε ότι όταν τον είχε δεν είχε βάλει κωδικό και ότι πριν μου τον πουλήσει είχε κάνει factory reset. Γνωρίζει κάποιος κανεναν τρόπο να μπορέσω να τον ανοίξω; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Manolis 192 ID: #2 Posted November 14, 2022 Καλησπέρα, θα πρέπει σε πρώτη φάση να μπεις στο Recovery ώστε να κάνεις format τον δίσκο και να περάσεις ένα νέο αντίγραφο του λειτουργικού. Εάν μετά την εγκατάσταση σου ζητήσει activation με Apple ID σημαίνει πως ο υπολογιστής έχει Activation Lock σε iCloud άλλου κατόχου, κάτι που πρακτικά δε μπορείς να προσπεράσεις. Quote Certified Macintosh Technician (2014 - ) Certified iOS Technician (2014 - ) Support Professional (2017 - ) Certified Trainer (2019 - ) CTC (2019 - ) CSA (2020 - ) Share this post Link to post Share on other sites
Sotiris 0 ID: #3 Posted November 15, 2022 Το πρόβλημα το έλυσα…όλα καλά! Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Quote Share this post Link to post Share on other sites