Olina90 0 ID: #1 Posted July 26, 2022 Παιδιά δεν ξέρω τι πάτησα και μου έβγαλε την παρακάτω εικόνα!! Τι κάνω τώρα; Φοβάμαι να μπω στον λογαριασμό μου μη μου έχουν φάει χρήματα! Ξέρει κανείς τι είναι; Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 Olina90 0 ID: #2 Posted July 26, 2022 1 λεπτό ago, Olina90 είπε: Παιδιά δεν ξέρω τι πάτησα και μου έβγαλε την παρακάτω εικόνα!! Τι κάνω τώρα; Φοβάμαι να μπω στον λογαριασμό μου μη μου έχουν φάει χρήματα! Ξέρει κανείς τι είναι; Φοβάμαι ότι μου πέταξε τόσο απότομα το λινκ ώστε το πάτησα για λίγα δευτερόλεπτα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 Manolis 192 ID: #3 Posted July 26, 2022 Καλησπέρα @Olina90, πήγαινε Settings > Calendar > Accounts και βρες την επιλογή Subscribed Calendars. Από εκεί μπες μέσα και σβήσε τον Spam Λογαριασμό που καταλάθος εγκατέστησες. Στη συνέχεια όλα τα παραπάνω θα αφαιρεθούν αυτόματα. Quote Certified Macintosh Technician (2014 - ) Certified iOS Technician (2014 - ) Support Professional (2017 - ) Certified Trainer (2019 - ) CTC (2019 - ) CSA (2020 - ) Share this post Link to post Share on other sites
Παιδιά δεν ξέρω τι πάτησα και μου έβγαλε την παρακάτω εικόνα!! Τι κάνω τώρα; Φοβάμαι να μπω στον λογαριασμό μου μη μου έχουν φάει χρήματα! Ξέρει κανείς τι είναι;