Jump to content
Sign in to follow this  
Manolis

[F.A.Q.] Πως θα εντοπίσω τον σειριακό αριθμό του iPhone μου;

Recommended Posts

Εάν δεν γνωρίζεις που θα βρείς τον σειριακό αριθμό της iOS συσκευής σου, βρίσκεσαι στο κατάλληλο thread. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να εντοπίσεις τον μοναδικό αριθμό του αγαπημένου σου iPhone. Εδώ θα δούμε μερικούς από τους πιο απλούς.

1. Φυσικά και όπως σε κάθε προϊόν της Apple, o μοναδικός σειριακός αριθμός σου βρίσκεται σίγουρα στην εμπορική συσκευασία που συνόδευε τη συσκευή σου όταν την αγόρασες. Εάν για κάποιο λόγο δεν έχεις την εμπορική συσκευασία, δες παρακάτω.

iPhone-SE-Retail-Box.jpg

 

 

2. Ο σειριακός αριθμός είναι κάπου χαραγμένος στο πλαίσιο της συσκευής σου. Συνήθως αναγράφεται στην πλάτη του iPhone σου ή στο tray της κάρτας SIM. Με το ειδικό εργαλείο ή pin-άκι όπως το αποκαλούμε εμεις, αφαίρεσε το πορτάκι της SIM και κοίταξε στην κάτω πλευρά του.

iphone6-imei-back-device.jpg                    iphone-serial number-sim-tray.jpg

 

 

3. Σύνδεσε την iOS συσκευή σου στο iTunes. Εφόσον ανάβει η συσκευή σου, μέσω του iTunes στην καρτέλα με τις πληροφορίες (Summary) θα βρεις σίγουρα τον μοναδικό σειριακό αριθμό του iPhone σου.

iTunes-iPhone-Summary-tab-Serial-number.png

 

 

4. Μέσω του iOS. Επίλεξε από το app Ρυθμίσεις > Γενικά > Πληροφορίες. Κάτω κάτω θα εντοπίσεις διάφορες πληροφορίες για το hardware της συσκευής σου και μία από αυτές είναι και ο σειριακός αριθμός.

ios12-iphone-xs-settings-general-about-crop.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • By teitzis
   Φίλοι του φόρουμ θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχετε παρατηρήσει στις συσκευές σας να δέχεστε κλήσεις ως αναπάντητες, δείχνοντας στον καλούντα ότι μιλάτε, ενώ στην πραγματικότητα το τηλέφωνο δεν είναι καθόλου απασχολημένο. Σε ερώτηση που έκανα στην εταιρεία παροχής μου (Vodafone) μου είπαν ότι αυτό συμβαίνει λόγω φόρτωσης του δικτύου κάποιες φορές. Επίσης, να σημειώσω ότι συμβαίνει με αγνώστους (όχι απόρρητους) αριθμούς παρά με αριθμούς που είναι ήδη καταχωρημένοι στη μνήμη της συσκευής. Τέλος, σε ερώτηση μου στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Apple μου είπαν να προχωρήσω σε επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου. Εσάς ποια είναι η γνώμη σας επάνω σε αυτό το θέμα; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. 
  • By teitzis
   Αγαπητά μέλη καθώς ο χειμώνας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη πιστεύω πως θα ήταν χρήσιμο να προτείναμε μερικούς κατασκευαστές γαντιών που να είναι συμβατά με οθόνες αφής high capacitive για iPhone. Αφορμή γι' αυτό το ποστ στάθηκε ένα ζευγάρι γάντια της SBS που είχα πάρει πριν χρόνια και ήταν συμβατά στην αφή με ένα Samsung Galaxy σειράς Α, καθώς και με ένα 5s της μητέρας μου, αλλά με το 8άρι που έχω τώρα δεν αποκρίνονται.
   Εδώ μπορείτε να προτείνετε, όσοι γνωρίζετε και χρησιμοποιήτε, κατασκευαστές γαντιών καθώς επίσης και γάντια μηχανής που να είναι συμβατά με οθόνες αφής.
   Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. 😊
  • By teitzis
   Αγαπητά genius του Appleworld hellas forum θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση τεχνικής φύσης που πιστεύω ότι θα ενδιαφέρει αρκετούς.
   Το iPhone 8 και η Plus έκδοση υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση, όμως παρατήρησα σε κάποια reviews πως ενώ ή ενσύρματη φόρτιση (με καλώδιο, δηλαδή) της συσκευής είναι ταχεία, η ασύρματη περιορίζεται στο ρυθμό των 5W. Συγκρίνοντας δυο φορτιστές αυτοκινήτου της Belkin, ο ένας είναι ο κλασικός με USB-C καλώδιο με ισχύ στα 18W, τον οποίο η συσκευή υποστηρίζει για ταχεία φόρτιση. Ο δεύτερος υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, τοποθετείται στους αεραγωγούς του ταμπλό και έχει ισχύ 10W. Όμως το ερώτημα είναι ότι παρά τα 10W της ισχύος, η ταχύτητα φόρτισης θα περιοριστεί στα 5W; Έχετε χρησιμοποιήσει ασύρματο φορτιστή (αυτοκινήτου ή επιτραπέζιο) που να παρατηρήσατε διαφοροποιήσεις στη ταχύτητα ασύρματης φόρτισης. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. 😊
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

Το appleworldhellas.com χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.