Jump to content
iDimitris

Ένα iPhone χωρίς notch και με Touch ID στην οθόνη ίσως είναι η ναυαρχίδα της Apple για το 2020

Προτεινόμενες δημοσιεύσεις

notchless-iPhone-concept.thumb.jpg.9ad0cf3954c500784252714a797428f5.jpg

Η Apple εδώ και πάρα πολλά χρόνια είχε το όραμα ενός iPhone χωρίς πλαίσια με τον Jony Ive να το ονομάζει ιστορικά πλέον ως “ένα κομμάτι ενιαίου γυαλιού”. Πόσο χρόνο θα χρειαζόταν η Apple για να πραγματοποιήσει κάτι τέτοιο ήταν θέμα για συζήτηση και παραμένει εδώ και πολύ καιρό. Μια νέα αναφορά μάλιστα κάνει λόγο πως ίσως δούμε κάτι τέτοιο με το νέο έτος.

Η αναφορά κάνει λόγο πως η νέα ναυαρχίδα της Apple για το 2020 μπορεί να το επιτύχει αυτό χάρη σε έναν αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων που θα ενσωματωθεί στην οθόνη.

Προηγούμενες αναφορές έκαναν λόγο πως η Apple θα ενσωματώσει τον Touch ID αισθητήρα κάτω από την οθόνη ενώ παράλληλα όμως θα διατηρούσε το notch στην κορυφή για την αναγνώριση προσώπου – Face ID.

Ο πάντα αξιόπιστος αναλυτής Ming Chi-Kuo είχε αναφέρει πως αυτό το iPhone με το διπλό βιομετρικό τρόπο αναγνώρισης του χρήστη θα έκανε την εμφάνιση του το 2021 μιας και η Apple είχε αρκετές τεχνικές δυσκολίες να ξεπεράσει.

Ακολούθησε μια αναφορά του Bloomberg που κινούταν στον ίδιο μήκος κύματος με την διαφορά ότι γινόταν λόγος για μια παρουσίαση μιας τέτοιας συσκευής το 2020.

Η Samsung που είναι γνωστό πως δεν φοβάται να τσαλακωθεί προκειμένου να παρουσιάσει κάτι πρώτη ακόμη και αν δεν είναι ολοκληρωμένο επιβεβαίωσε αυτές τις δυσκολίες με τον προβληματικό αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη που ενσωμάτωσε στο Galaxy S10.

Ο αισθητήρας αυτός ήταν τόσο μη ασφαλές που χρειάστηκε μόνο ένας χρήστες σε λιγότερο από 13 λεπτά με έναν 3D εκτυπωτή για να καταφέρει να ξεκλειδώσει την συσκευή. Αυτό δεν ήταν το χειρότερο μιας και αργότερα αποκαλύφτηκε πως αν κάποιος έβαζε μια προστασία οθόνης τότε οποιοδήποτε δαχτυλικό αποτύπωμα θα μπορούσε να ξεκλειδώσει την συσκευή. Άμεσα τράπεζες και όχι μόνο μπλοκάρανε την χρήση αυτού του αισθητήρα στα Galaxy S10. Η Samsung έκανε μια αναβάθμιση για λύση το θέμα αλλά παραδέχτηκε πως ο αισθητήρας αυτό δεν είχε την απόλυτη ασφάλεια.

Σήμερα λοιπόν διαβάζουμε στην LetsGoDigital

“Στα μισά αυτής της χρονιά η φήμη πως η Apple θα παρουσίαζε έναν νέο σχεδιασμό στα iPhone της το 2020 έκανε την εμφάνιση της. Η China Times κατάφερε να συγκεντρώσει σημαντικές πληροφορίες που δείχνουν πως οι προμηθευτές της Apple ολοκληρώνουν την δημιουργία μιας συσκευής που θα είναι όλο οθόνη. Για να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο το True Depth σύστημα της Apple θα μπει κάτω από την οθόνη ενώ παράλληλα στην οθόνη θα ενσωματωθεί και ένας Touch ID αισθητήρες ακυρώνοντας την Face ID τεχνολογία.”

Το site επίσης αναφέρει πως υπάρχουν 3 διαφορετικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας της Apple που παρουσιάζουν ένα iPhone χωρίς notch και με την εμπρόσθια κάμερα να βρίσκεται κάτω από την οθόνη.

Μοιράσου το!


Σύνδεσμος
ή μοιράσου το κατευθείαν στα παρακάτω social

άντε να αρχίσουν να βγαίνουν οι φήμες για την παρουσίαση του Σεπτεμβρίου .....

Μοιράσου το!


Σύνδεσμος
ή μοιράσου το κατευθείαν στα παρακάτω social

Προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι για την αφαίρεση του face id και μάλιστα με την αντικατάσταση του με σαρωτή κάτω από την οθόνη... Αν μας έχεις δείξει κάτι η Apple όλα αυτά τα χρόνια, είναι ότι δεν υιοθετεί κάτι που δεν είναι έτοιμο να δουλέψει στο 100%... Βέβαια αναμένεται να είναι η χρονιά των μεγάλων εξωτερικών αλλαγών, οπότε οψόμεθα...

 

Για τον φίλτατο μινγκ-τσι-κουο και τον μέσο όρο των 2,33 προβλέψεων το λεπτό, δεν έχω κάτι να σχολιάσω... Σε κάποιες θα πέσει και μέσα😝


Uploading to icloud...

Μοιράσου το!


Σύνδεσμος
ή μοιράσου το κατευθείαν στα παρακάτω social

αυτό που το σχεδιάζει η απλ βγαίνει φήμη και μετά μας το δίνει η σαμυ πρώτα σαν πρωτοπόρος 😁 με ξεπερνάει 


3gs,4,4s,5,5s,5c,6,6s,6+,6s+,se,7,7+,8,8+,X,XsMAX,Xs,11,11pro,11promax

Μοιράσου το!


Σύνδεσμος
ή μοιράσου το κατευθείαν στα παρακάτω social

Απλα για να το βγαλει η Apple πρεπει να το τεσταρει να λειτουργει οχι 100% αλλα 1000% ! αλλιως δεν το βγαζει με τιποτα !

Μοιράσου το!


Σύνδεσμος
ή μοιράσου το κατευθείαν στα παρακάτω social

Δεν νομίζω να βγει χωρίς notch. Λογικά θα πάμε σε μικρότερο. Επίσης προτιμώ να βάλουν TouchID κάτω από την οθόνη. Θα φαίνεται σαν πισογύρισμα και θα είναι κακό για την εικόνα της Apple.

Μοιράσου το!


Σύνδεσμος
ή μοιράσου το κατευθείαν στα παρακάτω social

θεωρώ το face Id σαν καλύτερη μέθοδο ανοίγματος , αν υπάρχει αυτό τότε πραγματικά δεν χρειάζεται το touch id.

Απορώ γιατί προσπαθούν να το επαναφέρουν. 

Στο ρολόι εννοείται πως χρειάζεται touch id , αντί να πληκτρολογείς κωδικό. Μέχρι τουλάχιστον και το ρολόι να αποκτήσει κάμερα και face ID.  

Μοιράσου το!


Σύνδεσμος
ή μοιράσου το κατευθείαν στα παρακάτω social

καλημέρα μια χαρά είναι το face id πολυ πιο γρηγορο απο το touch δεν μπορω να καταλαβω τη λογικη του να το επαναφερει η apple.

Αυτά τα περί ομορφιάς δεν μπορώ να τα καταλάβω 

Μοιράσου το!


Σύνδεσμος
ή μοιράσου το κατευθείαν στα παρακάτω social

Μπες στην κουβέντα

Μπορείς να απαντήσεις τώρα και να κάνεις εγγραφή αργότερα. Εάν έχεις ήδη λογαριασμό, συνδέσου για να απαντήσεις.

Επισκέπτης
Απάντησε σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Παρακολουθειται απο   0 μέλη

    No registered users viewing this page.

  • Σχετικα θεματα που εχουν αναρτηθει

    • Από iDimitris
      Για ακόμη μια φορά η TSMC φαίνεται να είναι ο αποκλειστικό προμηθευτής της Apple για τα iPhone SoC chips που θα δούμε στα νέα iPhone. Το Digitimes αναφέρει πως η εταιρεία θα ξεκινήσει την παραγωγή του νέου A14 chip το δεύτερο μισό του έτους.
      Το chip αυτό θα κατασκευαστή χρησιμοποιώντας την νέα 5 nanometer αρχιτεκτονική της TSMC κάτι που σημαίνει πως θα είναι ακόμη πιο μικρή από την 7 nanometer που είχαμε στον A12 και A13 επεξεργαστή της Apple.
      Όταν ο Α12 έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στο iPhone XS η Apple είχε εστιάσει πολύ στο πόσο σημαντικό ήταν πως υπάρχουν 7 nanometer chips μέσα σε αυτή την συσκευή. Η TSMC συνέχισε να καινοτομεί φέρνοντας επιτυχώς την νέα 5 nanometer αρχιτεκτονική στα chips σχεδιασμού Apple και έτσι μάλλον τα 2020 iPhones θα είναι τα πρώτα που θα την ενσωματώσουν.
      Για να αντιληφθούμε καλύτερα αυτού του είδος το μέγεθος ο μικρότερος αριθμός είναι κάτι το καλύτερο πάντα σε ότι αφορά την αρχιτεκτονική των chips μιας και σημαίνει μεγαλύτερη ταχύτητα καλύτερες ενεργειακές απαιτήσεις μιας και οι αντιστάσεις του chips είναι πιο κοντά η μία με την άλλη.


To #1 ενημερωτικό site για την Apple στην Ελλάδα

Σας προσφέρουμε όλα τα τελευταία νέα, φήμες και βίντεο για iPhone / iPad / Mac / Apple Watch / Apple TV.


Latest Blog News

×
×
  • Δημιουργία Νέου...

Important Information

Το appleworldhellas.com χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.