Jump to content
SoneiGr

Νεος με MacBook M1 CPU

Προτεινόμενες δημοσιεύσεις

Καλησπερα σας θα ηθελα να αγορασω το νεο MacBook Pro M1 επεξεργαστη της Apple ισως ειναι το πρωτο με τον νεοτερο επεξεργαστη της Apple που τον δημιουργησε η ιδια της. Θα ηθελα να ρωτησω καποια ερωτηματα σχετικα με αυτο αποριες που εχω και αν μπορειτε να μου τις λυσετε οσο το δυνατο καλυτερα.
1) Υπαρχει καποια εφαρμογη η οποια να μετατρεπει τις εφαρμογες που δουλευαν στους Intel Core επεξεργαστες ετσι ωστε να δουλευουν και στον M1 ;

2) Εχω το Samsung Galaxy Note 20 Ultra θα μπορω να συγχωνιζω τις φωτογραφιες τα βιντεο μου με το MacBook Pro M1 μου ; Αν ναι τοτε πως ;
3) Υπαρχει καποιο προγραμμα για επεξεργασια βιντεο που να γινεται η δυνατοτητα προσθηκης EFFER κειμενων μουσικης κλπ ; Ενα απλο και ευκολο στην χρηση του.
4) Υπαρχει καποια γλωσσα προγραμματισμου ευκολη για το Mac ;
5) Υπαρχει καποιος ευκολος τροπος να τρεξω Windows στο MacBook Pro M1 ; Με φτηνο κοστος αγορας του προγραμματου φυσικα ως τα 100 ευρω μια φορα.
6) Υπαρχει καποιο προγραμμα για DJ οπου να αλλαξω τραγουδια και να ειναι ευκολο στην χρηση του με λιγο κοστος αγορας του προγραμματου ;

Οποιαδιποτε αλλη ερωτηση εχω θα την προσθεσω παρακατω.

Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.

Μοιράσου το!


Σύνδεσμος
ή μοιράσου το κατευθείαν στα παρακάτω social

Καλησπέρα και καλως ήρθες στη φάση!

1) Ο m1 έχει μια διαφορετική αρχιτεκτονική αρκετές εφαρμογές τρέχουν πλέον ως native στον m1. Αν δεν τρέχουν ως native στον m1 τρέχει αυτόματα η roseta η οποία ουσιαστικά κάνει τον compiler. Προσωπικά όποτε έχει χρειαστεί να τρέξει η roseta σε μένα δεν έχω καταλάβει διαφορά. Ίσως έτυχε δε μπορώ να μη σου πω οτι σε άλλα προγράμματα δε θα έχεις προβλήματα, συνήθως τρέχει απροβλημάτηστα γιατι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά με τη roseta αλλά πάντα όπου παίζει compiler κρατάς και μια πισινή. Συμβουλή μου δες τα προγράμματα που θες οπωσδήποτε και δε θες να πας σε εναλακτική τους στο Is Apple Silicon ready αν παίζουν και το βλέπεις τι θα κάνεις.

2) Όταν πας σε apple να έχει πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου οτι μπαίνεις σε αυτό το οικοσύστημα που λέμε apple. Οπότε για οτι παίζει μέσα στο οικοσύστημα συνήθως δεν έχει να σκεφτείς και πολλά. Για ότι ειναι εκτός ε θέλει λίγο σκέψη. Στη περίπτωση που λες με αν βάλεις καποιο cloud service τύπου onedrive ή άλλο, θα τα συγχρονίσεις. Στο mac έχεις το icloud αλλά το icloud δε παίζει σε android. Οπότε βρες δες ποιο cloud σε βολεύει ή έχεις ήδη και παίξε. Εγώ είμαι με onedrive που τρέχει με roseta παίζει εντάξει. 

3) Υπάρχουν άπειρα. Δε χρησιμοποιώ κάποιο αλλά γενικά στο mac οτι έχει να κάνει με επεξεργασία multimedia υπάρχουν άπειρες λύσεις απο εφαργομές που τρέχουν καρφί.

4) Όλες σχεδόν. Αν είναι εύκολες δε ξέρω αλλά υπάρχει πληθώρα προγραμμάτων για κώδικα.

5) Όχι, και αν θες κάτι τέτοιο ή μην πάρεις mac ή μην πάρεις mac m1 πάρε έναν mac intel based. Αν για κάποιο λόγο χρειάζεσαι να διαβάζεις σκληρούς δίσκους ή stickakia απο windows μηχανήματα τότε δες το ntfs της paragon παίζει σούπερ. (απο προσωπική εμπειρία).

6) Ισως να υπάρχει ήδη και αυτό που χρησημοποιείς ήδη αλλά υπάρχει πληθώρα και απο αυτά. 

 

Επειδή δουλεύω και με mac laptop και με win laptop, τα mac έχουν τις ευκολίες τους σε πολλά πράγματα  και σου κάνουν γενικά την εμπειρία πιο εύκολη αλλά έχουν όμως και τα χούγια τους 

Μοιράσου το!


Σύνδεσμος
ή μοιράσου το κατευθείαν στα παρακάτω social

Μπες στην κουβέντα

Μπορείς να απαντήσεις τώρα και να κάνεις εγγραφή αργότερα. Εάν έχεις ήδη λογαριασμό, συνδέσου για να απαντήσεις.

Επισκέπτης
Απάντησε σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Παρακολουθειται απο   0 μέλη

    No registered users viewing this page.


To #1 ενημερωτικό site για την Apple στην Ελλάδα

Σας προσφέρουμε όλα τα τελευταία νέα, φήμες και βίντεο για iPhone / iPad / Mac / Apple Watch / Apple TV.


Latest Blog News

×
×
  • Δημιουργία Νέου...

Important Information

Το appleworldhellas.com χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.