Jump to content
iDimitris

Η Apple ανακοίνωσε το 13-ιντσών MacBook Pro με γρηγορότερες επιδόσεις και καλύτερη αυτονομία χάρη στον M1 επεξεργαστή

Προτεινόμενες δημοσιεύσεις

new-macbook-pro-features.jpg

Η Apple ανακοίνωσε την τρίτη ανανέωση hardware στο One more thing event της σήμερα που ήταν ένα νέο 13 ιντσών MacBook Pro.

Όπως και στην περίπτωση του νέου MacBook Air το 13 ιντσών MacBook Pro χρησιμοποιεί τον ίδιο σχεδιασμό στο σασί του υπάρχον 13 ιντσών MacBook Pro μοντέλο. Η Apple φέρνει τον M1 επεξεργαστή της και στην Pro σειρά λοιπόν δίνοντας στην συσκευή 2.8x ταχύτερες επιδόσεις από το υπάρχον 13 ιντσών MacBook Pro.

“Με τον Μ1, το πιο δημοφιλές και συνάμα οικονομικό MacBook Pro δραματικά αλλάζει το τι μπορεί να περιμένει κανείς από ένα τόσο compact notebook” ανέφερε ο John Turnus, vice president of hardware engineering της Apple.

Με τον Μ1 επεξεργαστή το MacBook Pro γίνεται πιο ισχυρό και έτσι πιο Pro. Με την 8 πυρήνων CPU έχουμε 2.8 γρηγορότερες αποδόσεις ενώ οι προγραμματιστές που χρησιμοποιούν το Xcode μπορούν να χτίσουν πλέον τις εφαρμογές τους 3 φορές γρηγορότερα.

Η αυτονομία της συσκευής φτάνει τις 17 ώρες σε ασύρματη πλοήγηση στο διαδίκτυο και 20 ώρες αναπαραγωγής περιεχόμενο που είναι η μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας που παρουσίασε ποτέ η Apple σε ένα Mac.

H Apple τόνισε πως χάρη στον Μ1 επεξεργαστή μπορεί το μηχάνημα να κάνει render ένα σύνθετο 3D τίτλο στο Final Cut Pro 5.9x γρηγορότερα ενώ σημαντική ενίσχυση δέχεται από την Neural μηχανή που επιτρέπει ακόμη και το game design να γίνεται 3.5 φορές γρηγορότερο.

πίσης, μπορεί να αναπαράγει ένα 8K ProRes video στο DaVinci Resolve χωρίς καμία πτώση στα frames.

Η Retina οθόνη 13,3 ιντσών του MacBook Pro 13 έρχεται με ανάλυση 2560×1600, με τη φωτεινότητα να φτάνει έως και 500 nits, με Touch Bar στο πληκτρολόγιο. Επίσης, προσφέρει stereo ήχο, κάτι που δυστυχώς λείπει από το MacBook Air, ενώ πάλι σε αντίθεση με το μικρότερο μοντέλο έχει και fans για καλύτερη ψύξη. Το νέο MacBook pro εφοδιάζεται με τρία μικρόφωνα, προσφέροντας Studio-quality και ακόμα καλύτερη ποιότητα βίντεο κλήσεων.

Το νέο 13 ιντσών MacBook Pro έρχεται με 2 θύρες Thunderbolt 4 με USB 4 υποστήριξη σε αντίθεση με τις 4 θύρες Thunderbolt με υποστήριξη USB 3 που είχαμε στο Intel 13 ιντσών MacBook Pro. Επίσης έχουμε υποστήριξη WiFi 6 και Bluetooth 5.0.

Παρά τις αναβαθμίσεις του, το νέο MacBook Pro 13 έρχεται στην ίδια τιμή με το προηγούμενο μοντέλο, δηλαδή από $1.299. Σε αυτή τη τιμή το σύστημα έρχεται με 8GB μνήμης RAM και 256GB SSD, ενώ στη τιμή των $1.499 μπορείτε να αποκτήσετε το μοντέλο με 8GB μνήμης RAM και 512GB SSD.

Μοιράσου το!


Σύνδεσμος
ή μοιράσου το κατευθείαν στα παρακάτω social

Μπες στην κουβέντα

Μπορείς να απαντήσεις τώρα και να κάνεις εγγραφή αργότερα. Εάν έχεις ήδη λογαριασμό, συνδέσου για να απαντήσεις.

Επισκέπτης
Απάντησε σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Παρακολουθειται απο   0 μέλη

    No registered users viewing this page.


To #1 ενημερωτικό site για την Apple στην Ελλάδα

Σας προσφέρουμε όλα τα τελευταία νέα, φήμες και βίντεο για iPhone / iPad / Mac / Apple Watch / Apple TV.


Latest Blog News

×
×
  • Δημιουργία Νέου...

Important Information

Το appleworldhellas.com χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.