Jump to content
AppleWorldHellas

To event στις 10 Νοεμβρίου δεν θα είναι μόνο για τα Mac

Προτεινόμενες δημοσιεύσεις

H Apple την άλλη εβδομάδα θα μας παρουσιάσει το τρίτο και μάλλον τελευταίο ψηφιακό event της που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Νοεμβρίου. Σε αυτό το event η Apple σίγουρα θα εστιάσει στα νέα Macs που θα έρθουν με τον δικό της επεξεργαστή αλλά και στο macOS Big Sur. Όμως δεν περιμένουμε μόνο αυτό και ίσως και άλλα προϊόντα κάνουν την εμφάνιση τους την επόμενη εβδομάδα.

Νέα Macs

Ελπίζουμε η Apple, κάτι που παρουσιάζετε και από τις τελευταίες φήμες, να μην παρουσιάσει μόνο ένα ARM Mac φέτος αλλά τουλάχιστον 2. Όπως σας αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας εδώ μάλλον θα έχουμε ένα νέο 13 ιντσών MacBook Air, ένα νέο 13 ιντσών MacBook Pro και ακόμη και έναν νέο 16 ιντσών MacBook Pro που ίσως όλα να έχουν τον νέο επεξεργαστή ARM της Apple.

Όπως ανακοίνωσε η Apple τον Ιούνιο η μετάβαση αυτή σταδιακά θα σημαίνει το τέλος τον Macs με Intel επεξεργαστή και θα φέρει και αυτή την σειρά της Apple πιο κοντά στα iPhone, iPad και Apple TV.

AirTags

Εδώ και πάρα πολύ καιρό φημολογείται ότι η Apple δουλεύει σε μια συσκευή tracking όπως αυτές της Tile με την ονομασία AirTags. Παρά τις φήμες όμως και ακόμη και mock up που έδειχναν μέχρι και 2 διαφορετικά μεγέθη, επίσημα από την Apple δεν είχαμε καμία κίνηση. Τα AirTags λοιπόν αναμένουμε να παρουσιαστούν για πρώτη φορά την επόμενη εβδομάδα και αν δεν γίνει τότε σίγουρα πολλοί θα σκεφτούν πως ίσως έχουμε ακόμη μια περίπτωση ενός AirPower που δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ….

Ήχος

Τον Οκτώβριο η Apple μας παρουσίασε το HomePod mini. Υπάρχουν όμως και άλλα προϊόντα σε αυτή την κατηγορία που φημολογούνται εδώ και καιρό πως θα κάνουν το ντεμπούτο τους το 2020. Αυτά συμπεριλαμβάνουν ένα νέο σετ AirPods, ένα σετ over-ear premium ακουστικών από την Apple κ.α. Το γεγονός βέβαια ότι δεν παρουσιάστηκαν στο iPhone 12 event μαζί με το HomePod mini ίσως να σημαίνει πως δεν θα τα δούμε καθόλου φέτος…

Apple TV

Η 5ης γενιάς Apple TV κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν 3 χρόνια. Από τότε η εταιρεία έχει ξοδέψει πολύ ενέργεια στο να φέρει την Apple TV εφαρμογή σε άλλες πλατφόρμες μέσα σε αυτές και στις έξυπνες τηλεοράσεις. Ένα νέο Apple TV λογικά θα φέρει μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο αλλά και έναν γρηγορότερο επεξεργαστή αλλά πέρα από αυτό είναι ελάχιστες εκείνες οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει για αυτό.

Ακόμη μια έκπληξη

Όλοι γνωρίζαμε τον προηγούμενο μήνα πως η Apple θα παρουσιάσει 4 νέα iPhones. Πέρα όμως από αυτό η Apple είχε καταφέρει και είχε κρατήσει μυστική την MagSafe τεχνολογία με τα αντίστοιχα αξεσουάρ κάνοντας την εμφάνιση τους στο ψηφιακό event μια ευχάριστη έκπληξη. Αυτού του είδους η έκπληξη ίσως επαναληφθεί και την επόμενη εβδομάδα.

Η Apple επέλεξε σαν λεκτικό στην πρόσκληση για το ψηφιακό event της την διάσημη πρόταση του Steve Jobs “One more Thing”. Αυτό ίσως σημαίνει πως η εταιρεία ίσως ανακοινώσει κάτι που κανείς μας δεν το περιμένει στις 10 Νοεμβρίου….

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

The post To event στις 10 Νοεμβρίου δεν θα είναι μόνο για τα Mac appeared first on AppleWorldHellas.

Μοιράσου το!


Σύνδεσμος
ή μοιράσου το κατευθείαν στα παρακάτω social

Υπάρχει η εκτίμηση ότι θα τρέξει ένα διεθνές πρόγραμμα της Apple αντικατάστασης ελαττωματικών AirPods Pro το προσεχές διάστημα. Η αντικατάσταση αφορά κυρίως ακουστικά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα θορύβων  και του ANC (Active Noise Cancellation). Επίσης, δεν προβλέπεται νεότερο μοντέλο AirPods Pro πριν το 2021.

Πηγες εδώ:

apple launches recall program for some airpods pro units due to sound issues

 https://appletrack.org/apple-launches-repair-program-for-faulty-airpods-pro/

Μοιράσου το!


Σύνδεσμος
ή μοιράσου το κατευθείαν στα παρακάτω social

Μπες στην κουβέντα

Μπορείς να απαντήσεις τώρα και να κάνεις εγγραφή αργότερα. Εάν έχεις ήδη λογαριασμό, συνδέσου για να απαντήσεις.

Επισκέπτης
Απάντησε σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Παρακολουθειται απο   0 μέλη

    No registered users viewing this page.


To #1 ενημερωτικό site για την Apple στην Ελλάδα

Σας προσφέρουμε όλα τα τελευταία νέα, φήμες και βίντεο για iPhone / iPad / Mac / Apple Watch / Apple TV.


Latest Blog News

×
×
  • Δημιουργία Νέου...

Important Information

Το appleworldhellas.com χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.