Jump to content
AppleWorldHellas

Η επίσημη κυκλοφορία των νέων iPhone 12 φαίνεται πως θα καθυστερήσει στη χώρα μας

Προτεινόμενες δημοσιεύσεις

Καθυστερήσεις φαίνεται πως θα έχει οι διάθεση των νέων iPhone 12 στην χώρα μας. Αρχικά η ενημέρωση, ανεπίσημα τουλάχιστον, ήταν πως οι προ παραγγελίες θα ξεκινούσαν αύριο 30 Οκτωβρίου για τα iPhone 12 και iPhone 12 Pro κάτι όμως που μάλλον δεν θα συμβεί. Ένας από τους λόγους είναι πως η Apple φαίνεται αρχικά να δίνει μεγαλύτερο βάρος σε χώρες που μπορούν να υποστηρίξουν 5G δίκτυα.

Επίσης να υπενθυμίσουμε πως από την στιγμή του ανοίγματος των προ παραγγελιών θα χρειαστεί μια επιπλέον εβδομάδα έτσι ώστε κάποιες από αυτές να ξεκινήσουν να εκτελούνται και να φτάνουν στους καταναλωτές.

Αυτή την στιγμή λοιπόν διαμορφώνονται δύο σενάρια για την αγορά της Ελλάδας που μένει να δούμε αν επαληθευτούν:

To πρώτο σενάριο θέλει τις προ παραγγελίες των iPhone 12 και iPhone 12 Pro να ξεκινούν στις 6 Νοεμβρίου και η επίσημη διάθεση τους να γίνεται στην αγορά της Ελλάδας σε περιορισμένο πάντα αριθμό τεμαχίων στις 13 Νοεμβρίου. Αυτό θα σημαίνει πως οι προ παραγγελίες για τα iPhone 12 mini και iPhone 12 Pro Max θα ανοίξουν στις 27 Νοεμβρίου και η διάθεση τους θα γίνει στις 4 Δεκεμβρίου.

Το δεύτερο σενάριο σημαίνει ακόμη μεγαλύτερες καθυστερήσεις μιας και θέλει τις προ παραγγελίες των iPhone 12 και iPhone 12 Pro να ανοίγουν στις 13 Νοεμβρίου και η επίσημη διάθεση στην αγορά να γίνεται στις 27 Νοεμβρίου. Αυτό θα σημαίνει αυτόματα πως στις 4 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν οι προ παραγγελίες για τα iPhone 12 mini και iPhone 12 Pro Max με διάθεση των συσκευών αυτών στην χώρα μας στις 11 Δεκεμβρίου.

The post Η επίσημη κυκλοφορία των νέων iPhone 12 φαίνεται πως θα καθυστερήσει στην χώρα μας appeared first on AppleWorldHellas.

Μοιράσου το!


Σύνδεσμος
ή μοιράσου το κατευθείαν στα παρακάτω social

 Certified Macintosh Technician (2014 - )  Certified iOS Technician (2014 - )   Support Professional (2017 - )   Certified Trainer (2019 - )   CTC (2019 - )   CSA (2020 - )

Μοιράσου το!


Σύνδεσμος
ή μοιράσου το κατευθείαν στα παρακάτω social
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.

  • Παρακολουθειται απο   0 μέλη

    No registered users viewing this page.


To #1 ενημερωτικό site για την Apple στην Ελλάδα

Σας προσφέρουμε όλα τα τελευταία νέα, φήμες και βίντεο για iPhone / iPad / Mac / Apple Watch / Apple TV.


Latest Blog News

×
×
  • Δημιουργία Νέου...

Important Information

Το appleworldhellas.com χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.