Mironas_GRx 3 ID: #16 Posted October 29, 2020 Καλησπέρα σας Γνωρίζει κάποιος ποτε θα γίνει η παράδοση των νέων iPhone 12 σε όσους έχουν κάνει εκδήλωση ενδιαφέροντος; Ακούγονται οι εξής ημερομηνίες και θα ηθελα αν γνωρίζετε κατι να μου πειτε Παρασκευή 30/10 Παρασκευή 6/11 Παρασκευή 20/11 Ευχαριστώ Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 trikoulis 1 ID: #17 Posted November 16, 2020 10 ώρες πριν, aenaos είπε: Εκδηλωση ενδιαφεροντος εκανες.... Οχι παραγγελια... Όχι έχει γίνει κανονικά παραγγελία. Έχω πάει και από το κατάστημα για την δανειοδότηση και επίσης μου έχει έρθει μήνυμα ότι η παραγγελία μου θ αργήσει κάποιες μέρες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 aenaos 0 ID: #18 Posted November 16, 2020 Ολα αυτα στις 15/10 ??? Στις 13/11 μπορει ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 trikoulis 1 ID: #19 Posted November 16, 2020 3 λεπτά ago, aenaos είπε: Ολα αυτα στις 15/10 ??? Στις 13/11 μπορει ... Όχι 15/10 μου έχει έρθει το μήνυμα της παραγγελίες. Μίλησα σήμερα με τα κεντρικά λέει μόλις παραλάβουν θα σταλθούν ταχυδρομικός. Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 Hobis 0 ID: #20 Posted November 17, 2020 Εγώ έκανα παραγγελιά 13/11 από Κωτσόβολο και τώρα αναμένουμε ! Αν παραλάβει κάποιος ας μας πει να παράγουμε κουράγιο ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 Hobis 0 ID: #21 Posted November 17, 2020 On 14/11/2020 at 12:26 ΠΜ, Mironas_GRx είπε: Επικοινώνησα σημερα και μιλησα επιτελους με μια ευγενεστατη κυρια και μου ειπε οσοι ειχαν κανει εκδηλωση ενδιαφεροντος απο τις 16 που ξεκινησε ολο αυτο εως 29/10 θα παραλαβουν στο 1ο κυμα! Οι συσκευες θα παραδοθουν στις κουριερ εταιρειες στις 18/10 για να φτασουν στα χερια μας πρωτα ο θεος 19 ή 20 του μηνα! Μακάρι με το καλό να έρθουν ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 Mironas_GRx 3 ID: #22 Posted November 19, 2020 Το πιο ωραιο απ ολα πιο ειναι; Εχω παραγγειλει στις πρωτες μερες με εκδηλωση ενδιαφεροντος και ακομα μου λενε δεν ξερουν ποτε θα παραλαβουν και με πηραν και τηλ μεσα στη βδομαδα και ξεχρεωσα και ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ! Γνωστος εχει κανει παραγγελια μια βδομαδα αργοτερα απο εμενα και του ηρθε και το tracking number πριν απο λιγο απο κουριερ εχουν στειλει το δεμα και αυτος το περιμενει αυριο! Για αλλη μια φορα ο Κωτσοβολος τα ιδια χάλια με τις παραγγελιες! Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 Hobis 0 ID: #23 Posted November 19, 2020 Αποστολή από Κωτσόβολο σήμερα ! Μου έστειλαν μήνυμα με tracking number από acs ! Με το καλό να παραλάβουν όλοι ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 trikoulis 1 ID: #24 Posted November 19, 2020 3 λεπτά ago, Hobis είπε: Αποστολή από Κωτσόβολο σήμερα ! Μου έστειλαν μήνυμα με tracking number από acs ! Με το καλό να παραλάβουν όλοι ! Πότε έκανες την παραγγελία? Εμένα ακόμα τίποτα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 Hobis 0 ID: #25 Posted November 21, 2020 13/11 προπαραγγελια και εξόφληση όλου του ποσού ! 19/11 αποστολή με ACS και παραλαβή και εγώ δεν ξέρω ! Έχω tracking number αλλά γίνετε χαμός μεγάλος χαμός με τα κούριερ ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 trikoulis 1 ID: #26 Posted November 21, 2020 43 λεπτά ago, Hobis είπε: 13/11 προπαραγγελια και εξόφληση όλου του ποσού ! 19/11 αποστολή με ACS και παραλαβή και εγώ δεν ξέρω ! Έχω tracking number αλλά γίνετε χαμός μεγάλος χαμός με τα κούριερ ! Εμένα μου ήρθε ειδοποίηση για trackin number αλλά λεω να πάω από την ACS να το παραλάβω ο ίδιος Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 Hobis 0 ID: #27 Posted November 22, 2020 23 ώρες πριν, trikoulis είπε: Εμένα μου ήρθε ειδοποίηση για trackin number αλλά λεω να πάω από την ACS να το παραλάβω ο ίδιος Αν έχει έρθει στο κατάστημα να πας να το πάρεις . Εμένα ακόμα έρχεστε από την Πέμπτη από Π. Ράλλη HUB . Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 trikoulis 1 ID: #28 Posted November 23, 2020 Η κάρτα SIM που είχα στο παλιό θα κάνει στο 12αρι γιατί κάπου διάβασα ότι κάτι άλλαξαν. Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 Hobis 0 ID: #29 Posted November 23, 2020 Παρέλαβα σήμερα το πρωί το τηλέφωνο ! Εγώ από το iPhone X στο 12pro max δεν είχα κανένα θέμα με την sim ! Οπότε πιστεύω δεν θα έχεις θέμα ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Καλησπέρα σας
Γνωρίζει κάποιος ποτε θα γίνει η παράδοση των νέων iPhone 12 σε όσους έχουν κάνει εκδήλωση ενδιαφέροντος;
Ακούγονται οι εξής ημερομηνίες και θα ηθελα αν γνωρίζετε κατι να μου πειτε
Παρασκευή 30/10
Παρασκευή 6/11
Παρασκευή 20/11
Ευχαριστώ