Jump to content
AppleWorldHellas

Apple Watch Series 3 χρήστες κάνουν έντονα παράπονα για συχνές επανεκκινήσεις και άλλα bugs στo watchOS 7

Προτεινόμενες δημοσιεύσεις

Η watchOS 7 κυκλοφόρησε στο ευρύ κοινό την προηγούμενη εβδομάδα φέρνοντας πληθώρα νέων χαρακτηριστικών και υποστηρίζοντας μέχρι και τα Apple Watch Series 3. Κάποιοι χρήστες όμως των Series 3 έχουν ξεκινήσει να αναφέρουν μια πληθώρα από προβλήματα μετά από αυτή την αναβάθμιση όπως τυχαίες επανεκκινήσεις, χαμηλές αποδόσεις κ.α

Στα φόρουμ υποστήριξης της Apple υπάρχει ένα thread που αναφέρει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες του Apple Watch Series 3 μετά την εγκατάσταση σε αυτά της watchOS 7. Ένα από τα πιο κοινά προβλήματα φαίνεται να είναι οι τυχαίες επανεκκινήσεις του Apple Watch.

“Είχα μια σειρά από επανεκκινήσεις μέσα στην μέρα μετά την αναβάθμιση, μου ζητάει το passcode μου και δείχνει κενά στατιστικά στην δραστηριότητα. Ποτέ δεν είχα κάποιο τέτοιο θέμα πριν και με την watchOS 6.”

Πολλοί μάλιστα είναι εκείνοι οι κάτοχοι των Apple Watch Series 3 που αναφέρουν πως αυτή είναι η χειρότερη αναβάθμιση που έδωσε ποτέ η Apple στο Apple Watch.

“Το Series 3 μου έκανε αναβάθμιση αυτόματα στην watchOS 7 κατά την διάρκεια της νύχτας. Σήμερα έκλεισε μόνο του τελείως τουλάχιστον 3 φορές, κλείδωσε από μόνο του στον καρπό μου περίπου 4 φορές ενώ είχα και προβλήματα με τις πολυπλοκότητες σε πολλές προσόψεις που χρησιμοποιώ. Επίσης έχανε την σύνδεση του και με το iPhone.”

Δύο είναι τα σημαντικά στοιχεία εδώ. Πρώτον δεν υπάρχει τρόπος να γίνει downgrade από την watchOS 7 που σημαίνει πως όλοι αυτοί οι Apple Watch Series 3 χρήστες δεν μπορούν να εγκαταστήσουν την προηγούμενη έκδοση. Η Apple έδωσε στο ευρύ κοινό την watchOS 7.0.1 αυτή την εβδομάδα αλλά δεν φαίνεται να λύνει τα προβλήματα που αναφέρουν οι χρήστες.

Δεύτερον η Apple κράτησε το Apple Watch Series 3 στην αγορά παρά το γεγονός πως το hardware του φαίνεται να δυσκολεύεται με όλα τα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει η watchOS 7.

Αυτή την στιγμή κανείς δεν γνωρίζει πόσο διαδεδομένα είναι όλα αυτά τα προβλήματα αλλά σίγουρα η Apple πρέπει να έχει γνώση αυτών.

Μοιράσου το!


Σύνδεσμος
ή μοιράσου το κατευθείαν στα παρακάτω social

Μπες στην κουβέντα

Μπορείς να απαντήσεις τώρα και να κάνεις εγγραφή αργότερα. Εάν έχεις ήδη λογαριασμό, συνδέσου για να απαντήσεις.

Επισκέπτης
Απάντησε σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Παρακολουθειται απο   0 μέλη

    No registered users viewing this page.


To #1 ενημερωτικό site για την Apple στην Ελλάδα

Σας προσφέρουμε όλα τα τελευταία νέα, φήμες και βίντεο για iPhone / iPad / Mac / Apple Watch / Apple TV.


Latest Blog News

×
×
  • Δημιουργία Νέου...

Important Information

Το appleworldhellas.com χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.