Jump to content
AppleWorldHellas

Spotify, Epic Games, Tile κ.ά. ενώνουν τις δυνάμεις τους εναντίον της Apple

Προτεινόμενες δημοσιεύσεις

H Epic Games συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την εναντίωση της στις πολιτικές της Apple σε ότι αφορά τον ανταγωνισμό. Μαζί της πλέον συνασπίζονται και επίσημα και άλλες εταιρείες και έτσι είχαμε και την δημιουργία ενός Συνασπισμό για τη Δικαιοσύνη στον τομέα των Εφαρμογών, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που έχει ως στόχο να αλλάξουν οι κανόνες στο App Store. Στα πιο επιφανή μέλη του Coalition for App Fairness βρίσκουμε τις Spotify, Match Group, Tile, Basecamp, Blix, Blockchain.com, Deezer, Protonmail και φυσικά η Epic Games.

Όπως αναφέρει το site που έχει δημιουργηθεί για αυτό τον σκοπό:

“Η CAF δημιουργήθηκε με στόχο να φέρει την ισονομία για τους προγραμματιστές εφαρμογών και να μπορέσει να προσφέρει πλήρη ελευθερία στους χρήστες ώστε οι ίδιοι να επιλέγουν τι θα κάνουν εγκατάσταση στην συσκευή τους. Τα μέλη μας θέλουν κάθε δημιουργούς να έχει τις ίδιες ευκαιρίες για να προσφέρει καινοτομία και να βγάλει κέρδος μακριά από αυστηρά μέτρα και άδικη φορολόγηση μέσα σε ένα περιβάλλον μονοπωλιακών πρακτικών”

Η Spotify έχει ξεκινήσει ήδη καμπάνια με τίτλο Time to Play Fair προκειμένου να προωθήσει τον δίκαιο ανταγωνισμό και επικεφαλής Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας, κ. Horacio Gutierrez εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Την στιγμή που η Apple είναι υπό έρευνα για μονοπωλιακές πολιτικές η CAF θα αποτελέσει την φωνή των προγραμματιστών σε μια προσπάθεια για την προστασία τους και στην δημιουργία ισότιμων συνθηκών για όλους”

Ο Tim Sweeney, CEO και ιδρυτής της Epic Games, δήλωσε:

“Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την CAF έτσι ώστε να προστατεύσουμε τα δικαιώματα των προγραμματιστών έτσι ώστε οι εφαρμογές που αναπτύσσουν να έρχονται σε πλήρη επαφή με τον τελικό χρήστη. Θα σταθούμε δίπλα σε οποιαδήποτε εταιρεία επιθυμεί να διεκδικήσει τα δικαιώματα και ελευθερίες που έχει. Θα αναδείξουμε τις μονοπωλιακές πολιτικές των app stores με αυτό τον τρόπο.

Μοιράσου το!


Σύνδεσμος
ή μοιράσου το κατευθείαν στα παρακάτω social

Κατέβασα τον Epic Launcher σε Mac και ειχε πολύ κακό performance και frames drop στο σκρολάρισμα. Πολύ κατώτερο σε σχέση με το steam. Η Epic πρέπει να βελτιώσει τα προιόντα της και μετά να ασχοληθει με promotion και τις μονοπωλιακές πρακτικές του App Store και του Play Store.

Κατά τα άλλα πιστεύω ότι η Apple πρέπει να δώσει μια λύση ώστε να μπορει κάποιος developer να παρακάμπτει το payment method της Apple. Για παράδειγμα όποιος επιλέξει αυτή τη μέθοδο να αποκλείεται από την αναζήτηση και τις λίστες του App Store. Με άλλα λόγια οι χρήστες να πρέπει να πατήσουν το url του App από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή.

Μοιράσου το!


Σύνδεσμος
ή μοιράσου το κατευθείαν στα παρακάτω social

Μπες στην κουβέντα

Μπορείς να απαντήσεις τώρα και να κάνεις εγγραφή αργότερα. Εάν έχεις ήδη λογαριασμό, συνδέσου για να απαντήσεις.

Επισκέπτης
Απάντησε σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Παρακολουθειται απο   0 μέλη

    No registered users viewing this page.


To #1 ενημερωτικό site για την Apple στην Ελλάδα

Σας προσφέρουμε όλα τα τελευταία νέα, φήμες και βίντεο για iPhone / iPad / Mac / Apple Watch / Apple TV.


Latest Blog News

×
×
  • Δημιουργία Νέου...

Important Information

Το appleworldhellas.com χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.