Manolis 192 ID: #31 Posted May 10, 2020 9 ώρες πριν, nektariossgourakis είπε: Άρα αν θέλει κάποιος μπορεί να τον αλλάξει μελλοντικά αυτό εννοείς; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Δεν είναι εφικτό δυστυχώς. Ο επεξεργαστής (όπως οι μνήμες και ο SSD) είναι κολλημένος στη μητρική, δεν είναι σε socket. Quote Certified Macintosh Technician (2014 - ) Certified iOS Technician (2014 - ) Support Professional (2017 - ) Certified Trainer (2019 - ) CTC (2019 - ) CSA (2020 - ) Share this post Link to post Share on other sites
nektariossgourakis 13 ID: #32 Posted May 10, 2020 Δυστηχώς γιατί δυστηχώς μια χαρά είμαστε και με τον i3 ότι ρώτησα σε συζήτηση να βρισκόμαστε ήταν 🙃. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nektariossgourakis 13 ID: #33 Posted May 10, 2020 Νέα δημιουργία στο Macbook Air 2020 i3, με Keynote και iMovie. https://m.youtube.com/watch?v=TMnUROsxlgY#dialog Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Quote Share this post Link to post Share on other sites
nektariossgourakis 13 ID: #34 Posted May 10, 2020 Δηλώνω απλά κατενθουσιασμένος σήμερα κάναμε και τα πρώτα μας εικονίδια σε φακέλους να είμαστε νοικοκύρηδες !!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
medidia 23 ID: #35 Posted May 12, 2020 Μπορείς να πάρεις και μια εξωτερική οθόνη usb-c στη βάση σου για να είσαι άνετος. Δες αυτό το video. Είναι εντυπωσιακό μηχάνημα και το τι πετυχαίνει με έναν dual i3. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
nektariossgourakis 13 ID: #36 Posted May 12, 2020 Τι είπες τώρα με τον i3 τα κάνει όλα αυτά ; Τι οθονάρα είναι αυτή ; Οκ σε ευχαριστώ μου ανέβασες την ψυχολογία σήμερα ευχαριστώ πολύ .Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
medidia 23 ID: #37 Posted May 12, 2020 15 minutes ago, nektariossgourakis said: Τι είπες τώρα με τον i3 τα κάνει όλα αυτά ; Τι οθονάρα είναι αυτή ; Οκ σε ευχαριστώ μου ανέβασες την ψυχολογία σήμερα ευχαριστώ πολύ . Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Λέει ότι είναι το base model με τα lowest specs στην αρχή. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
nektariossgourakis 13 ID: #38 Posted May 12, 2020 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Quote Share this post Link to post Share on other sites
teitzis 4 ID: #39 Posted May 17, 2020 Γεια χαρά @nektariossgourakis, @Manolis και λοιποί! Έχοντας το iPad μου στο σέρβις για καμία βδομάδα δε κατάφερα να παρακολουθήσω τη συζήτηση λεπτομερώς. Αν και χρησιμοποιώ την εφαρμογή tapatalk στο iPhone μου δεν είναι το ίδιο όπως το web view στο safari! Μια ερώτηση που θα ήθελα να κάνω σε χρήστες mac είναι εάν η σύνδεση εξωτερικών σκληρών δίσκων (western digital) γίνεται κατ’ ευθείαν, αν δηλαδή τους «βλέπουν» αμέσως χωρίς να χρειάζονται φορματ πρώτα. Φίλε @Χρίστος πολύ σωστή η ιδέα σου για ειδικό topic σχετικά με τα ms office σε mac. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nektariossgourakis 13 ID: #40 Posted May 18, 2020 Ναι απευθείας τον είδε τον δικό μου SSD WD.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
nektariossgourakis 13 ID: #41 Posted May 25, 2020 Δεν είναι εφικτό δυστυχώς. Ο επεξεργαστής (όπως οι μνήμες και ο SSD) είναι κολλημένος στη μητρική, δεν είναι σε socket. Καλή εβδομάδα σε όλους,ψάχνοντας στο επίσημο Site της Apple βρήκα αυτά που βλέπετε στην φωτογραφία.Το ερώτημα μου συγκεκριμένο.Λέγοντας η Apple > τι ακριβώς εννοεί;Ότι αν αγοράσεις μοντέλο με τον i3 μπορείς να το αναβαθμίσεις σε i5 και αν αγοράσεις με τον i5 μπορείς να το αναβαθμίσεις σε i7; Αυτό καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον.Και αν ναί όλες αυτές οι διαμορφώσεις που γίνονται;Ελλάδα;Ποιά καταστήματα αν γίνονται Ελλάδα μπορούν να στο κάνουν αυτό; Quote Share this post Link to post Share on other sites
nektariossgourakis 13 ID: #42 Posted May 25, 2020 Καλησπέρα σε όλους !Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites