Jump to content
Arfrag

Νέο MacBook Air

Προτεινόμενες δημοσιεύσεις

Η Apple πριν από λίγο ανακοίνωσε νέο MacBook Air με επεξεργαστές της Intel δέκατης γενιάς & το νέο ανανεωμένο magic keyboard. Αρκετά ανανεωμένο στα $999. Ρίξτε μία ματιά στην επίσημη σελίδα της μαμάς.

Πως σας φαίνεται η αναβάθμιση;

 

 

Επεξεργάστηκε από το χρήστη Arfrag

Μοιράσου το!


Σύνδεσμος
ή μοιράσου το κατευθείαν στα παρακάτω social

Ευχάριστο που αρχίζει με 256 GB.

Μοιράσου το!


Σύνδεσμος
ή μοιράσου το κατευθείαν στα παρακάτω social

Στα θετικά του νέου μοντέλου είναι η αντικατάσταση του αποτυχημένου butterfly keyboard με το ανανεωμένο magic keyboard όμοιο ακριβώς με του αντίστοιχου MacBook των 16 ιντσών. 

Μοιράσου το!


Σύνδεσμος
ή μοιράσου το κατευθείαν στα παρακάτω social

Υποστηρίζει και την σύνδεση ενός Pro Display XDR. 

Όχι ότι θα το πάρουμε αλλά έτσι για το γαμώτο.

 


Mac Pro 3.1 Early '08 2.8 16Gb | Macbook Pro  2.3 Mid '18 256ssd 8Gb | Macbook Air 2017 1.8 | iMac 27-inch Retina 5K Late '14 3.5 16GB | Mac Mini 2.1 Mid '07 1.83 2Gb | iPhone 12 Pro Max 256Gb Graphite | iPad Pro 10.5 Cellular 256Gb Silver | Apple Pensil | Apple Watch Series 6 40mm Space Grey Alu Case | AirPods Pro | AppleTV 4K 64Gb

Μοιράσου το!


Σύνδεσμος
ή μοιράσου το κατευθείαν στα παρακάτω social

αμηχανία,

τον Νοέμβρη αγόρασα το air 2019.

Μοιράσου το!


Σύνδεσμος
ή μοιράσου το κατευθείαν στα παρακάτω social

Αν και fun των MacBook Pro, ψήνομαι πολύ!!

Δεν ξέρω αν θα έβρισκα χρήσιμη την Touch Bar του Pro, οπότε μοιάζει εξαιρετική επιλογή.

 

 


Think different

Μοιράσου το!


Σύνδεσμος
ή μοιράσου το κατευθείαν στα παρακάτω social

Όταν σιγά σιγά τα MacBook θα αποκτούν επεξεργαστές Α14 , Α15 ... τότε θα απογειωθούν !!!


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Μοιράσου το!


Σύνδεσμος
ή μοιράσου το κατευθείαν στα παρακάτω social

Νέο μέλος.Καλώς σας βρήκα,σας ευχαριστώ για την αποδοχή.Νέος κάτοχος του πολυσυζητημένου Macbook Air 2020 αλλά και από τους τυχερούς γιατί εξαιτίας και του Κορονοϊού είναι δυσεύρετα και για να τα βρείς τουλάχιστον τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας τους είναι ένα θέμα!!

Πρώτο μου Mac αγόρασα το μοντέλο με τον i3.

Χρήστης εδώ και 10 χρόνια με iphone μοντέλα με μάγεψε το λογισμικό της Apple.Είπα να πάρω την απόφαση και να αφήσω τα windows.Δεν το μετάνιωσα.Επίσης έψαχνα ένα μηχάνημα για web browsing, για office -(δυστηχώς και για microsoft office ) -, για Keynote και Pages για imovie για Streaming με Netflix για social media για Αpple Music και mails.Προβληματιζόμουν στην αρχή αν κάνω την σωστή επιλογή κυρίως στο κομμάτι του edit video.Όμως αδίκως κυρίες και κύριοι.Διότι έχει διαφορά να θές να δημιουργείς 5λεπτα και 10 λεπτά βίντεο για το Youtube και διαφορά να δημιουργείς ολόκληρη ταινία που εκεί το Macbook Air δεν σου κάνει τελικά και πρέπει να κοιτάξεις για Pro Moντέλα!!Επίσης το κομμάτι Game δεν με ενδιαφέρει και γενικά θεωρώ τα Mac μοντέλα και γενικά το λογισμικό Mac δεν δημιουργήθηκε για να παίζεις Games.Απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να κάνουν κυρίως δουλειά.Αλλά ακόμα και παιχνίδια να θες,θεωρώ δεν κοιτάς τουλάχιστον για Macbook Air.Και εκεί πάς σε Pro τουλάχιστον μοντέλα!Όμως άδικα η συζήτηση γιατί επαναλμβάνω το θέμα παιχνίδια έχει λήξει για μένα εδώ και 10 χρόνια περίπου που τα έχω παρατήσει!Μεγαλώσαμε πια κιόλας και θεωρώ είναι άλλες οι προτεραιότητες μας!Πιστέψτε με το έχω από τις 9 Απριλίου ! Έχω κατενθουσιαστεί!Ήθελα να το έχω και κοντά μου και εδώ η φορητότητα δεν συγκρίνεται με τίποτα είναι πανάλαφρο.H οθόνη ένα όνειρο,χαίρεσαι να παρακολουθείς ταινίες στο Netflix.Όσο για την ταχύτητα του;Είναι πύραυλος!!Σφαιράτο,δεν κολλάει πουθενά δεν ζεστένεται,δεν ζορίζεται ακόμα και 6 tabs να έχεις ανοικτά σε Safari και άλλα 2-3 tabs σε Google Chrome , ακόμα και apple music να παίζεις παράλληλα και να δημιουργείς και βίντεο και παρουσιάσεις με Pages και Keynote.Είχα ανοικτές πολλές εργασίες και δεν κόλλησε πουθενά!

Συμπέρασμα δεν έχω λόγια να περιγράψω την ικανοποίηση μου και να σας πω ότι είναι με διαφορά η πιο δυνατή επένδυση που έκανα τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστον στην ζωή μου!!!86c1aacca863c27ac882e825a22389f5.jpg

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

 

 

 

Μοιράσου το!


Σύνδεσμος
ή μοιράσου το κατευθείαν στα παρακάτω social

Ξέχασα να αναφέρω για το πληκτρολόγιο.Είναι φοβερό και τρομερό αν και δεν έχω άποψη να αναφέρω πως ήταν τα προηγούμενα πληκτρολόγια σε προγενέστερα μοντέλα εδώ τουλάχιστον αυτό που έχω είναι μοναδικό!


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Μοιράσου το!


Σύνδεσμος
ή μοιράσου το κατευθείαν στα παρακάτω social

Φίλε @nektariossgourakis εύχομαι να χαρείς το νέο σου λαπτοπ για χρόνια. Η περιγραφή σου είναι αρκετά κατατοπιστική. Ήθελα να σε ρωτήσω το εξής: παρακολούθησα αρκετά ξένα reviews από τη μέρα που κυκλοφόρησε το νέο MacBook Air στην αγορά. Όμως περίπου 7/10 πρότειναν σαν αγορά την αμέσως επόμενη έκδοση με τον i5 επεξεργαστή, καθώς ο i3 προκαλεί μερική υπερθέρμανση στο κέλυφος του λαπτοπ, δεν «σηκώνει» με την ίδια ευκολία multitasking λειτουργίες και δεν δείχνει να έχει την ίδια αντοχή στο χρόνο. Πάντως από τη δική σου περιγραφή χρήσης δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. 

Μοιράσου το!


Σύνδεσμος
ή μοιράσου το κατευθείαν στα παρακάτω social

Καλημέρα φίλε μου.Ναι ισχύει αυτό που λές όντως αρκετοί reviewers αναφέρουν ότι με περίπου 100 δολάρια διαφοράς οι φοιτητές κάτοικοι ειδικά της Αμερικής μπόρουν να αποκτήσουν το αμέσως επόμενο μοντέλο με τον i5.Όμως η αλήθεια κρύβεται κάπου στην μέση.Προσωπικά έκανα edit video και με φωτογραφίες και με πλάνα και αποσπάσματα χρησιμοποιώντας κυρίως το imovie.Ο χρόνος εξαγωγής ήταν άκρως ικανοποιητικός για περίπου 6 λεπτά βίντεο 4K χρειάστηκα 8 λεπτά εξαγωγής.Εγώ υπερθέρμανση δεν παρατήρησα,ο ανεμιστήρας θεωρώ υπάρχει για να δουλέψει εφόσον απαιτηθεί και όχι άσκοπα.Οπότε αν πούμε ότι τον ακούσεις κάποια στιγμή δεν σημαίνει ότι είναι κακό αυτό!Να προσθέσω επίσης ότι δεν χωράει αμφισβήτηση ότι το μοντέλο με τον i3 είναι φυσικά πιο γρήγορο από το περυσινό μοντέλο του 2019 με τον i5.Επίσης θα σου πώ και κάτι που φαντάζομαι θα το ξέρεις.Το μοντέλο με τον i5 το παίρνεις είτε Custom και σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να περιμένεις 30-40 μέρες να έρθει Ελλάδα,είτε έτοιμο αλλά στα 1.650 ευρώ περίπου.Γιατί 1.650;Γιατί είναι έτοιμο πακέτο με 512 giga χωρητικότητα απ´οτι θυμάμαι.Για να πάρεις το μοντέλο με τον i3 θες περίπου 1.300 ευρώ.Με επιπλέον 60 ευρώ περίπου αγοράζεις το μοντέλο με τον i5.Και σε ρωτάω εγώ τώρα.Θεωρείς καταρχάς αυτά τα 60 ευρώ διαφοράς ανάμεσα σε i3 και i5 ικανά να σου δώσουν την σούπερ ου-ά-ου διαφορά και να δικαιολογήσουν τις μεταβολές στην απόδοση ανάμεσα στους δυο επεξεργαστές;Εγώ πιστεύω δεν είναι ικανά!Αν ήταν σούπερ οι διαφορές δεν θα χρειαζόταν να πληρώσεις 60 ευρώ,θα χρειαζόντουσαν πολλά παραπάνω ευρώ.Ικανές διαφορές θα υπάρξουν ανάμεσα στον i3 και τον i7.Επίσης να σου πώ ότι την ανοχή αλλά και την αντοχή να περιμένω 30 και 40 μέρες για να παραλάβω ένα μοντέλο ουσιαστικά custom δεν την έχω!Και κάτι τελευταίο και δεν στο λέω για να σε πείσω.Όποιος για μένα κοιτάξει να αγοράσει το μοντέλο με τον i5 με τα 512 χωρητικότητα και το κόστος στα 1.650 ευρώ τότε υπάρχει θέμα!Με ίδια λεφτά παίρνεις είτε Macbook Pro είτε iMac.Ελπίζω να βοήθησα.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

 

Μοιράσου το!


Σύνδεσμος
ή μοιράσου το κατευθείαν στα παρακάτω social

Καλημέρα! Ναι φυσικά παρά πολύ. Δεν έχω κοιτάξει ακόμα καθόλου τις τιμές για Ελλάδα αλλά πίστευα πως αφού στις ΗΠΑ έχει γύρω στα 990$ η έκδοση με τον i3, εδώ θα είχε κάπου στα 1200-1300€. Βλέπω προς ότι ανεβαίνει παρά πολύ το budget. Επίσης κάτι που παρατήρησα είναι πως οι ξένοι reviewers συγκρίνοντας τις τρεις εκδόσεις κατέληξαν πως δεν υπάρχει καμία σχεδόν διαφορά μεταξύ του i5 και του i7 από άποψη ταχύτητας κλπ. Να σημειώσω πως η μόνη χρήση που το θέλω είναι είναι ms office, email, sm, iTunes sync. Καμία επαφή με video editing και συναφή! Επιπλέον, τα «βαριά» αρχεία όπως audio, video, photos τα έχω αποθηκευμένα σε δυο wd external drives οπότε και το θέμα της μεγάλης χωρητικότητας μνήμης δε με απασχολεί καθώς στο pc αποθηκεύω μόνο τα τρέχοντα έγγραφα.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Μοιράσου το!


Σύνδεσμος
ή μοιράσου το κατευθείαν στα παρακάτω social

Αδερφέ,γι αυτά που το θές δεν θα έχεις κανένα απολύτως θέμα και για βίντεο streaming με Netflix και για office και για sync και για edit με imovie πάει μπάλα!!Επιμένω προσωπικά ότι δεν αξίζει για εμένα και ή τόση μεγάλη διαφορά στην τιμή από τα 1.300 να πας στα 1.650 για το τίποτα ουσιαστικά!Επίσης εδώ αγαπητέ δεν είναι windows.Η apple έχει διαμορφώσει μια απολύτως συμβατή κατάσταση στα μοντέλα της.Τι παρατηρώ εγώ;Ότι στα δικά της προγράμματα τουλάχιστον σε όλες τις συσκευές της παίζουν εξίσου καλά,είτε έχεις Macbook Air 2017 είτε έχεις Macbook Αir 2020.Εμένα το edit video με ενδιέφερε και επειδή με ενδιέφερε κυρίως το imovie σε Mac μιας και σου ξεκλειδώνει και επιλογές που στο IOS και στο λογισμικό του ipad δεν τις έχεις αυτές τις επιλογές, εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά!Αν πάλι νομίζεις ότι με 60 ευρώ διαφοράς εφόσον όμως πάς σε Custom έκδοση ξαφνικά θα αποκτήσεις το υπέρ εργαλείο νομίζω απατάσαι !!!Αν ήταν τόσο μεγάλες οι διαφορές για χαζή την έχεις τη Apple να κάνει μια τόσο λάθος κίνηση marketing? Γιατί να μην το διαθέτει απευθείας με τον i5 στα 1.350 ευρώ και να σου δίνει το μοντέλο με τον i3 στα 1.300 ευρώ;Με αυτή την λογική δεν θα έπρεπε να βγεί η έκδοση με τον i3 καθόλου!Δεν σε προβληματίζει αυτό;Εμένα με προβληματίζει πάντως!Οπότε σου έχει ή τον i3 στα 1.300 ή με τον i5 αλλά με 512 χωρητικότητα στα 1.650!Για μένα multitasking εφαρμογές και τα λοιπά αν θέλει κανείς κοιτάζει περισσότερο το κομμάτι Ram.Όμως και πάλι,εγώ είχα ανοικτά apple music , imovie , keynote και 3-4 tabs στο safari και διαπίστωσα ότι το Mac δεν μάσαγε!

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

 

Μοιράσου το!


Σύνδεσμος
ή μοιράσου το κατευθείαν στα παρακάτω social

Kάι στα θετικά της μνήμης τα νέα μοντέλα επίσης να προσθέσω ότι περιλαμβάνουν DDR4 όχι DDR3 όπως τα προγενέστερα οπότε με τα 8 giga μνήμης DDR4 νομίζω θα είσαι καλυμμένος!


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Μοιράσου το!


Σύνδεσμος
ή μοιράσου το κατευθείαν στα παρακάτω social

Πέρασε η μέρα και ξεχάστηκα τελείως να σου απαντήσω  @nektariossgourakis ! Κάποια στιγμή θα περάσω από κάποιο Apple store να τα δω τα μηχανήματα να πάρω μια καλή ιδέα του software/hardware. Κάτι βασικό που ήθελα να ρωτήσω μιας και το ανέφερες σε προηγούμενο σημείο: ποια έκδοση ms office χρησιμοποιείς; Επιπλέον υπάρχουν στο App Store free εφαρμογές όπως outlook, one note κλπ; Ευχαριστώ. 

Μοιράσου το!


Σύνδεσμος
ή μοιράσου το κατευθείαν στα παρακάτω social

Μπες στην κουβέντα

Μπορείς να απαντήσεις τώρα και να κάνεις εγγραφή αργότερα. Εάν έχεις ήδη λογαριασμό, συνδέσου για να απαντήσεις.

Επισκέπτης
Απάντησε σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Παρακολουθειται απο   0 μέλη

    No registered users viewing this page.


To #1 ενημερωτικό site για την Apple στην Ελλάδα

Σας προσφέρουμε όλα τα τελευταία νέα, φήμες και βίντεο για iPhone / iPad / Mac / Apple Watch / Apple TV.


Latest Blog News

×
×
  • Δημιουργία Νέου...

Important Information

Το appleworldhellas.com χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.