fotis.filopoulos 0 ID: #16 Posted July 30, 2020 Καλησπέρα. Έχω το 7 plus και έχω περάσει κάρτες της alpha bank στο wallet.Προσπαθω να πληρώσω σε pos και δεν μπορώ.Κανω κάτι λάθος;έχω δοκιμάσει σε 3 διαφορετικά pos αλλά τίποτα.Μπορειτε να με βοηθήσετε ; Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 peterv 18 ID: #17 Posted August 1, 2020 Μάλλον έχει βλάβη το nfc στο κινητό σου. Ίσως πρέπει να το πας αντιπροσωπεία να το δουν. Επίσης κάπου διάβασα (δεν θυμάμαι που) ότι μπορείς να μετρήσεις ηλεκτρονικά με συσκευή αν δουλεύει το nfc της συσκευής σου. Θέλει λίγο ψάξιμο για να καταλήξεις αν είναι hardware το πρόβλημα ή όχι. Κάνε ένα τηλ σε αντιπροσώπους θα σε κατευθύνουν. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 fotis.filopoulos 0 ID: #18 Posted August 1, 2020 (edited) Οκ. Ευχαριστώ αλλά εάν γνωρίζει κάποιος κάτι άλλο ας μου πει μήπως υπάρχει κάποια άλλη λύση. Edited August 1, 2020 by fotis.filopoulos Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 iYannis 23 ID: #19 Posted August 1, 2020 On 31/7/2020 at 1:05 ΠΜ, fotis.filopoulos είπε: Καλησπέρα. Έχω το 7 plus και έχω περάσει κάρτες της alpha bank στο wallet.Προσπαθω να πληρώσω σε pos και δεν μπορώ.Κανω κάτι λάθος;έχω δοκιμάσει σε 3 διαφορετικά pos αλλά τίποτα.Μπορειτε να με βοηθήσετε ; Πως ακριβώς ενεργοποιείς το Apple Pay για να πληρώσεις και λες ότι δεν λειτουργεί ? Quote Mac Pro 3.1 Early '08 2.8 16Gb | Macbook Pro 2.3 Mid '18 256ssd 8Gb | Macbook Air 2017 1.8 | iMac 27-inch Retina 5K Late '14 3.5 16GB | Mac Mini 2.1 Mid '07 1.83 2Gb | iPhone 12 Pro Max 256Gb Graphite | iPad Pro 10.5 Cellular 256Gb Silver | Apple Pensil | Apple Watch Series 6 40mm Space Grey Alu Case | AirPods Pro | AppleTV 4K 64Gb Share this post Link to post Share on other sites
0 fotis.filopoulos 0 ID: #20 Posted August 1, 2020 Πηγαίνοντας κοντά στο pos και βάλεις το ποσό πρώτα στο pos ,μετά πατάω διπλό κλικ στο τηλέφωνο ενώ είναι κλειδωμένο ,βγαίνει η κάρτα ,βάζω δακτυλικό Αποτύπωμα και περιμένω αλλά δεν προχωράει η διαδικασία. Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 iYannis 23 ID: #21 Posted August 2, 2020 23 ώρες πριν, fotis.filopoulos είπε: Πηγαίνοντας κοντά στο pos και βάλεις το ποσό πρώτα στο pos ,μετά πατάω διπλό κλικ στο τηλέφωνο ενώ είναι κλειδωμένο ,βγαίνει η κάρτα ,βάζω δακτυλικό Αποτύπωμα και περιμένω αλλά δεν προχωράει η διαδικασία. Σου εμφανίζεται αυτό κάτω από την κάρτα ? Quote Mac Pro 3.1 Early '08 2.8 16Gb | Macbook Pro 2.3 Mid '18 256ssd 8Gb | Macbook Air 2017 1.8 | iMac 27-inch Retina 5K Late '14 3.5 16GB | Mac Mini 2.1 Mid '07 1.83 2Gb | iPhone 12 Pro Max 256Gb Graphite | iPad Pro 10.5 Cellular 256Gb Silver | Apple Pensil | Apple Watch Series 6 40mm Space Grey Alu Case | AirPods Pro | AppleTV 4K 64Gb Share this post Link to post Share on other sites
0 fotis.filopoulos 0 ID: #22 Posted August 2, 2020 Ναι. Μου το εμφανίζει, το έχω κοντά στο pos και μετά τίποτε άλλο. Δηλαδή δεν πάει στο επόμενο βήμα για να μου πει τέλος. Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 agipaok 32 ID: #23 Posted August 7, 2020 Πρώτα κανεις authenticate με το δάχτυλο και μετά το πας κοντά στο POS ! Μήπως κάπου εκεί γίνεται κάνα λαθάκι ; Λέω γω τώρα ! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 fotis.filopoulos 0 ID: #24 Posted August 7, 2020 Το έχω κάνει και αυτό. Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 droll 4 ID: #25 Posted August 7, 2020 Το έχω κάνει και αυτό. Φίλε μου μην παιδεύεσαι αδίκως, πήγαινε σε ένα εξουσιοδοτημένο να ελέγξουν το NFC. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Καλησπέρα. Έχω το 7 plus και έχω περάσει κάρτες της alpha bank στο wallet.Προσπαθω να πληρώσω σε pos και δεν μπορώ.Κανω κάτι λάθος;έχω δοκιμάσει σε 3 διαφορετικά pos αλλά τίποτα.Μπορειτε να με βοηθήσετε ;