fotis.filopoulos 0 ID: #1 Posted July 30, 2020 Καλησπέρα. Έχω το 7 plus και έχω περάσει κάρτες της alpha bank στο wallet.Προσπαθω να πληρώσω σε pos και δεν μπορώ.Κανω κάτι λάθος;έχω δοκιμάσει σε 3 διαφορετικά pos αλλά τίποτα.Μπορειτε να με βοηθήσετε ; Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 alexakisd 8 ID: #2 Posted July 31, 2020 Μάλλον έπεσες σε 3 μηχανήματα της ΕΤΕ.....Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 droll 4 ID: #3 Posted July 31, 2020 Καλησπέρα. Έχω το 7 plus και έχω περάσει κάρτες της alpha bank στο wallet.Προσπαθω να πληρώσω σε pos και δεν μπορώ.Κανω κάτι λάθος;έχω δοκιμάσει σε 3 διαφορετικά pos αλλά τίποτα.Μπορειτε να με βοηθήσετε ; Είναι visa ή MasterCard οι κάρτες σου; Γιατί μόνο αυτούς τους τύπους υποστηρίζει η alpha. Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 fotis.filopoulos 0 ID: #4 Posted July 31, 2020 MasterCard. Η αλήθεια είναι ότι μια φορά σε ένα κατάστημα irepair που δούλευε ένας γνωστός και το δοκίμασε δούλεψε. Εγώ που έχω πάει σε 3-4 διαφορετικά κατάστημα και το κάνω με τον ίδιο τρόπο δεν ανταποκρίνεται καθόλου. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 fotis.filopoulos 0 ID: #5 Posted July 31, 2020 Όχι. Έχω δοκιμάσει και της alpha pos. Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 giannopgeo 0 ID: #6 Posted August 1, 2020 11 hours ago, alexakisd said: Μάλλον έπεσες σε 3 μηχανήματα της ΕΤΕ..... Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με ελληνικές κάρτες στο wallet, δεν υπάρχει πρόβλημα στα pos της ετε . οταν πλησιάζεις το τηλ στο pos, αφού έχει βάλει το ποσό ο καταστηματάρχης, τι συμβαινει; Λογικά θα έπρεπε να σου ανοίξει το wallet και βάζοντας το αποτύπωμα να πληρώσεις Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 peterv 18 ID: #7 Posted August 1, 2020 Τι ακριβώς διαδικασία κάνεις και που κολλάει η πληρωμή ; Πες μας αναλυτικά να καταλάβουμε Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 fotis.filopoulos 0 ID: #8 Posted August 1, 2020 Όταν βάλουν το ποσό στο pos και πλησιάσω κοντά το τηλέφωνο δεν ανοίγει από μόνο του το wallet. Μετά πατάω διπλό κλικ το home button για να ανοίξει αλλά όταν ανοίξει το wallet και βάλω δακτυλικό αποτύπωμα Δεν προχωράει η διαδικασία ,δεν γίνεται αναγνώριση από το pos Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 Garfito 9 ID: #9 Posted August 1, 2020 αφαιρεσετην κάρτα και ξανά πρόσθεσε την, απλά πρόσεξε όταν το κανείς να έχει καλό σήμα το wifi σου Quote 3gs,4,4s,5,5s,5c,6,6s,6+,6s+,se,7,7+,8,8+,X,XsMAX,Xs,11,11pro,11promax Share this post Link to post Share on other sites
0 fotis.filopoulos 0 ID: #10 Posted August 1, 2020 Το έχω κάνει 2 φορές Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 Garfito 9 ID: #11 Posted August 1, 2020 Just now, fotis.filopoulos είπε: Το έχω κάνει 2 φορές όποτε στη διαδικασία δεν έχεις κάποιο θέμα, γίνεται σωστά; Quote 3gs,4,4s,5,5s,5c,6,6s,6+,6s+,se,7,7+,8,8+,X,XsMAX,Xs,11,11pro,11promax Share this post Link to post Share on other sites
0 fotis.filopoulos 0 ID: #12 Posted August 1, 2020 Ναι σωστά Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 Garfito 9 ID: #13 Posted August 1, 2020 1 λεπτό ago, fotis.filopoulos είπε: Ναι σωστά πες μας τη διαδικασία που κανείς όταν είσαι μπροστά στο pos για να κανεις οληρωμη Quote 3gs,4,4s,5,5s,5c,6,6s,6+,6s+,se,7,7+,8,8+,X,XsMAX,Xs,11,11pro,11promax Share this post Link to post Share on other sites
0 fotis.filopoulos 0 ID: #14 Posted August 1, 2020 Βάζει ποσό στο pos, μετά πάω κοντά το κινητό , πατάω διπλό κλικ και βάζω δακτυλικό αποτύπωμα ,μου λέει το κινητό κρατήστε Κοντά τη συσκευή ανάγνωσης και η διαδικασία σταματά εκεί δηλαδή δεν λέει στο κινητό την ένδειξη τέλος για να βγάλει χαρτί το pos ότι ολοκληρώθηκε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 peterv 18 ID: #15 Posted August 1, 2020 Έχεις κάνει επισκευή στο κινητό σου ; Πχ Αλλαγή ή επισκευή οθόνης ; Μοιάζει να μην δουλεύει το NFC του κινητού σου. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Quote Share this post Link to post Share on other sites
0 fotis.filopoulos 0 ID: #16 Posted August 1, 2020 Όχι ποτέ. Μια φορά που το είχα πάει σε ένα κατάστημα irepair σε ένα γνωστό μου μετά από πολύ προσπάθεια δούλεψε μια φορά το wallet. Από τότε εγώ δεν τα έχω καταφέρει σε κάποιο pos. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Καλησπέρα. Έχω το 7 plus και έχω περάσει κάρτες της alpha bank στο wallet.Προσπαθω να πληρώσω σε pos και δεν μπορώ.Κανω κάτι λάθος;έχω δοκιμάσει σε 3 διαφορετικά pos αλλά τίποτα.Μπορειτε να με βοηθήσετε ;