Jump to content

Iakovos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Έκανε εγγραφή

  • Ενεργός

Everything posted by Iakovos

  1. Γεια σας. Στην προσπάθεια μου να συνδέσω πολυκάναλο ενισχυτή στο Mac μου, μάλλον δεν γίνεται κάτι σωστά! Το σήμα που φτάνει στον ενισχυτή φαίνεται σαν 5,1 καναλιών, κάτι όχι σωστό! Θα έπρεπε δηλαδή πρώτα να φτάνει το σήμα εκεί και μετά να δείχνει ο ενισχυτής αν το σήμα είναι 5,1 ή 2 καναλιών. Πχ αν μπω στο music και επιλέξω ένα κομμάτι 2 καναλιών θα έπρεπε ο ενισχυτής να βλέπει 2 κανάλια και κατόπιν να υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας αυτού του κομματιού από τον χρήστη. Στα windows πχ στο πεδίο ήχος, υπάρχει η επιλογή 5,1 κανάλια ή όχι. Εδώ υπάρχει κάτι τέτοιο η όχι?
  2. Γεια σας, Παρόλο που είμαι κάτοχος ενός iMac 24 για 2 Μήνες περίπου, δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω κενά. Είναι φυσικά η πρώτη φορά που έχω επαφή με τέτοιο λειτουργικό, φυσικά μπορώ και κάνω τα βασικά με σχετική ευκολία. Σχετικά με το αν έκανα καλή επιλογή η όχι, είμαι θετικός σε αυτήν την κίνηση. Σταθερότητα, ποιότητα, ξεκούραστη θέση εργασίας είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που έχω παρατηρήσει κατά την χρήση. Υπάρχουν όμως κάποια μικρά προβλήματα που έχω εντοπίσει. Αν μπορέσετε να με βοηθήσετε στην λύση τους, θα σας είμαι ευγνώμων. Και ξεκινώ: α. Χθες αγόρασα το πληκτρολόγιο με το αριθμητικό πλαίσιο διότι αυτό που διετίθετο με την αγορά ήταν το μικρό. Δεν μπορώ να εντοπίσω με πιο πλήκτρο γίνεται εναλλαγή γλώσσας: Ελληνικά - Αγγλικά. β. Έθεσα μέσω usb έναν εξωτερικό δίσκο ssd 500 giga και ενώ τον βλέπει, δεν μπορώ να κάνω καμμία κίνηση (Εγγραφή, μεταφορά αρχείων κλπ). Τί συμβαίνει? Στα windows λειτουργεί άψογα. Ελπίζω να μην σας κουράζω, περιμένω την πολύτιμη βοήθεια σας.
  3. Καλημέρα σε όλους. Εδώ και 2 Μήνες περίπου είμαι κάτοχος ενός iMac 24. Είμαι από Αθήνα, Νότια Προάστια. Φιλικά, Ιάκωβος


To #1 ενημερωτικό site για την Apple στην Ελλάδα

Σας προσφέρουμε όλα τα τελευταία νέα, φήμες και βίντεο για iPhone / iPad / Mac / Apple Watch / Apple TV.


Latest Blog News

×
×
  • Δημιουργία Νέου...

Important Information

Το appleworldhellas.com χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.