Jump to content

SoneiGr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Έκανε εγγραφή

  • Ενεργός

Everything posted by SoneiGr

  1. SoneiGr

    Mac mini M2 Istorm

    Καλησπερα σας σημερα εριξα μια παραγγελια του mac mini m2 256gb απο το κυπριακο istorm.com.cy οπου επελεξα να το παραλαβω οταν ερθει στο καταστημα. Ο ανθρωπος εκει μου ειπε πως θα παρει δυο με τρεις εβδομαδες μεχρι να σταλει και θα μου τηλεφωνησει να παω να το παραλαβω απο εκει περα. Θα ηθελα να ρωτησω θα πρεπει να προσεξω κατι ; Ειναι καλυτερες οι επιδοσεις του Μ2 σε αντιθεση με τον Μ1 ; Θα πηγαινα στον Μ1 που ηταν φτηνοτερος αλλα δεν υπηρχε ουτε καν στο public cyprus. Τα προγραμματα λειτουργουν κανονικα ολα ; Εχω εμπειρια Mac καθως εχω ενα iMac Late 2014 1TB HDD 8GB RAM DDR3 Intel Core i5 Dual CPU. Ολα αυτα τα χρονια αν και σταματησε να παιρνει αναβαθμισεις του περασα το MacOS Ventura και δουλευει αψογα με καποια μικροκολληματα ωρα ωρα λογο του οτι φοβαμαι ακομη και σημερα να προχωρησω σε αναβαθμιση του σκληρου δισκου του το αφησα οπως το αγορασα.
  2. Καλησπερα σας βρηκα ενα βιντεο εδω το οποιο λεει αναλυτικα την εγκατασταση του Ventura στο iMac μου late 2014 επειδη εμεινε πισω στο Catalina επισημα. Φυσικα γνωριζω οτι αυτη η εγκατασταση ειναι ανεπισημη απο την Apple αμβιβαλλω βεβαια αν θα πετυχει και αν θα δουλευουν τα περισσοτερα Applications απο το Apple store. Σκεφτομαι να το δοκιμασω. Θα ειναι ευκολη μετα η επιστροφη στο Catalina offical ;
  3. Καλησπερα σας το παρελαβα χθες απο την Cyta. Χωρις προπαραγγελεια χωρις τιποτα απλα πηγα εκει και το ειχανε διαθεσιμο. 128GB. Δυο θεματα που με απασχολουνε ας τα δουμε να μου δωσετε τα φωτα σας: 1) Οταν ανεβαζω φωτογραφιες στο instagram δημιουργειτε νεο Αλμπουμ με την λεξη instagram οπου εκει μπαινουν οι αφιτραδιτρες φωτογραφιες πως μπορω να το απενεργοποιησω αυτο για να μην γινεται επειδη ειναι σπαστικο να καθομαι να τις διαγραφω μια προς μια. 2) ο Παροχεας μου υποστηριξη το vOLTE κανονικα παρολο που εκανα ενημερωση το iPhone στην τελευταια του εκδοση χθες που το αποκτησα στην iOS 15.3.1 δεν λεει να ενεργοποιηθει το VOLTE με τιποτα. Και σε λειτουργεια πτησης το εβαλα το εβγαλα μετα το εκανα επαννεκινηση και τιποτα.
  4. Καλημερα μου εχει ερθει απροειδοποιητα το δικο μου σημερα το πρωι η ωρα 9:00 ελαβα μηνυμα απο την acs courier οτι εχω πακετο. Πηγα εκει και το παρελαβα πληρωσα 830 ευρω οπως ηταν η τιμη του. Το ασπρο χρωμα που το ηθελα. Ηρθε απο την Λευκωσια iStrom ομως εχω δυο ερωτησεις αποριες επειδη κατι δεν μου καθεται καλα: 1) Οταν πηγαινω πληροφοριες εκει καπου λογικα λεω θα επρεπε να ειχε την εγγκυηση ποτε ληγει 3/11/2022 λογικα ξανα λεω ενω δεν υπαρχει τιποτα. Σε αντιθεση με το iPad 9ης γενιας που το αγορασα στις 8/10/2021 και το γραφει εκει περα μια χαρα. 2) Οταν το κλειδωνω και ξεκλειδωνω εμφανιζει ασπρες γραμμες τι να σημαινει αυτο ; Να σημειωσω πως ηρθε κλειστο στο κουτι του με τα ναιλα του και στο ιντερνετ μπαινει κανονικα με 5G δικτυο και κλησεις κανει και μηνυματα στελνει και ολα λειτουργουν.
  5. SoneiGr

    Νεος με MacBook M1 CPU

    Καλησπερα σας θα ηθελα να αγορασω το νεο MacBook Pro M1 επεξεργαστη της Apple ισως ειναι το πρωτο με τον νεοτερο επεξεργαστη της Apple που τον δημιουργησε η ιδια της. Θα ηθελα να ρωτησω καποια ερωτηματα σχετικα με αυτο αποριες που εχω και αν μπορειτε να μου τις λυσετε οσο το δυνατο καλυτερα. 1) Υπαρχει καποια εφαρμογη η οποια να μετατρεπει τις εφαρμογες που δουλευαν στους Intel Core επεξεργαστες ετσι ωστε να δουλευουν και στον M1 ; 2) Εχω το Samsung Galaxy Note 20 Ultra θα μπορω να συγχωνιζω τις φωτογραφιες τα βιντεο μου με το MacBook Pro M1 μου ; Αν ναι τοτε πως ; 3) Υπαρχει καποιο προγραμμα για επεξεργασια βιντεο που να γινεται η δυνατοτητα προσθηκης EFFER κειμενων μουσικης κλπ ; Ενα απλο και ευκολο στην χρηση του. 4) Υπαρχει καποια γλωσσα προγραμματισμου ευκολη για το Mac ; 5) Υπαρχει καποιος ευκολος τροπος να τρεξω Windows στο MacBook Pro M1 ; Με φτηνο κοστος αγορας του προγραμματου φυσικα ως τα 100 ευρω μια φορα. 6) Υπαρχει καποιο προγραμμα για DJ οπου να αλλαξω τραγουδια και να ειναι ευκολο στην χρηση του με λιγο κοστος αγορας του προγραμματου ; Οποιαδιποτε αλλη ερωτηση εχω θα την προσθεσω παρακατω. Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.
  6. Καλημερα ψηφησα το iPhone 7 Plus που ητανε και το πρωτο μου μεγαλο iPhone (5.5) μετα απο το 6S που πηρα.


To #1 ενημερωτικό site για την Apple στην Ελλάδα

Σας προσφέρουμε όλα τα τελευταία νέα, φήμες και βίντεο για iPhone / iPad / Mac / Apple Watch / Apple TV.


Latest Blog News

×
×
  • Δημιουργία Νέου...

Important Information

Το appleworldhellas.com χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.