Jump to content

WizeMan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Έκανε εγγραφή

  • Ενεργός

Everything posted by WizeMan

  1. WizeMan

    Apple Pay & Ελληνικές Τράπεζες

    Το Πάσχα ήρθε και πέρασε. Η Alpha έφερε Apple Pay, από την Eurobank τίποτα ακόμα
  2. WizeMan

    Apple Shortcuts

    Ευχαριστώ. Κάτι μου ξέφυγε στο copy - paste που έκανα από το τηλ.
  3. WizeMan

    Apple Shortcuts

    Νέο link για την ανωτέρω (Version 2) συντόμευση για όσους τη χρησιμοποιούν μέσω Widgets όταν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο (δηλαδή lock screen). Σε κάποιες περιπτώσεις μάλλον λόγω bug του iOS δεν άνοιξε το SMS app (Απλά προστέθηκε ένα βήμα να συνεχίζει η συντόμευση μέσα από το Shortcuts app) https://www.icloud.com/sho…/4da04bd7dcb24b7097bd1e75534ded64
  4. WizeMan

    Apple Shortcuts

    Version 2 της συντόμευσης για το #13033 : https://www.icloud.com/shortcuts/721b5a0b693e4fafadcd092e043e8e4e Η συντόμευση πλέον δεν χρειάζεται custom επαφή. Θα σας ρωτήσει μια φορά ονοματεπώνυμο και διεύθυνση, θα τα αποθηκεύσει στο ΔΙΚΟ ΣΑΣ iCloud και θα τα χρησιμοποιήσει την επόμενη φορά. Επίσης υπάρχει επιλογή καθαρισμού των στοιχείων σας. Αυτή η έκδοση ίσως λύσει το πρόβλημα που έχουν κάποιοι και δεν τους τρέχει από Widget (η αναζήτηση της custom επαφής ίσως χρησιμοποιεί περισσότερη μνήμη από ότι επιτρέπουν τα widgets αν έχετε πολλές επαφές) Υπόψιν επαναλαμβάνω πως δεν είναι για κατάχρηση των εξαιρέσεων αλλά για εξυπηρέτηση. #menoumespiti #menoume_spiti
  5. WizeMan

    Apple Shortcuts

    Έφτιαξα μια συντόμευση για να συμπληρώνεται αυτόματα το SMS για τη βεβαίωση μετακίνησης κατά εξαίρεση. Θα τη βρείτε εδώ: https://www.icloud.com/shortcuts/d9faa622cd5048e88e307019ac0cdd4f Δεν είναι για κατάχρηση των εξαιρέσεων αλλά για εξυπηρέτηση. Για να μην σας ζητάει συνέχεια τα στοιχεία σας, δημιουργήστε μια επαφή με: - Το όνομα - Το επώνυμο σας - Στο πεδίο εταιρία γράψτε “GOV” - Στο πεδίο σημειώσεις γράψτε την διεύθυνσή σας. Ο λόγος που δεν το έβαλα να τραβάει το πεδίο διεύθυνσης είναι επειδή τραβάει και την χώρα και επίσης προσθέτει νέες γραμμές. Στο screenshot θα δείτε πως πρέπει να είναι η επαφή. ΥΓ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με συντομεύσεις και έγινε γρήγορα, οπότε ίσως να μπορεί να γίνει καλύτερα, θα το τσεκάρω.
  6. Ανοίγω το θέμα για να έχουμε ένα σημείο συζήτησης. Σήμερα είδα αυτό: https://www.insider.gr/epiheiriseis/trapezes/131775/sto-apple-pay-mpainoyn-oi-ellinikes-kartes Εν τάχει γράφει ότι η Alpha Bank και η Eurobank θα φέρουν υποστήριξη Apple Pay αρκετά σύντομα (έως το Πάσχα)
  7. Το είδα σε ένα FB Group πριν λίγο καιρό, μου άρεσε σαν ιδέα και είπα να το μεταφέρω στο forum! Αν δεν είναι η σωστή ενότητα ζητώ συγνώμη, μεταφέρετε το Ανεβάστε τη συλλογή σας είτε σε φωτογραφία είτε από το iCloud Screen σας! Ξεκινάω:
  8. WizeMan

    Curve συμβατό με Ελλάδα!

    Ερώτηση. Επειδή τραβάει απευθείας από τις περασμένες κάρτες έχω την απορία πως χειρίζεται η Eurobank το θέμα με το Επιστροφή. Έχει δοκιμάσει κάποιος; Στο ιστορικό πως φαίνονται οι συναλλαγές με την Curve?
  9. WizeMan

    Siri και Ελληνικά

    Ποτέ δηλαδή, Δημήτρη [emoji23][emoji23][emoji23] Sent from my iPhone using Tapatalk
  10. WizeMan

    Siri και Ελληνικά

    Δυστυχώς η Siri δεν αναμένεται να πάρει την ελληνική ιθαγένεια στο σύντομο μέλλον. Τουλάχιστον δεν υπάρχει καμία ενημέρωση σχετικά με αυτό. Έχω μια ελπίδα για το iOS 14 αλλά πολύ μικρή... ένα 0,1% Sent from my iPhone using Tapatalk
  11. iMac του 2017 και θέλεις να τον αλλάξεις με νεότερο; Ποιο μοντέλο έχεις αν επιτρέπεται; Δοκίμασε να περάσεις το πρόσωπο σου και στην δεύτερη εγγραφή Face ID Ο Μάγειρας το βλέπω δύσκολο να φεύγει. Έχει εκτοξεύσει τα κέρδη της Apple και εδώ πάμε και στο 2ο σκέλος αυτού που γράφεις δυστυχώς δεν βλέπω να μειώνουν τιμές 😕 --- Εγώ προσωπικά περιμένω να διορθώσουν διάφορα σφάλματα και σκαλώματα στο macOS γιατί το Catalina μέχρι και την 10.15.2 είναι ολίγον τι τραγικό. Από τη διαχείρηση και τα σκαλώματα με το Bluetooth, τα θέματα στο Sleep Wake και την υποστήριξη για εξωτερικές κάρτες γραφικών που έχουν αγανακτίσει όλους τους designers. Επίσης από πλευράς επαγγελματικής θα ήθελα να κάνουν τον simulator λίγο πιο φιλικό και πιο πλήρη για τον προγραμματιστή. Δεν λέω, πάντα χρειαζόμαστε 2 -3 διαφορετικές κανονικές συσκευές για να κάνουμε το internal testing αλλά να μπορούμε π.χ. να κάνουμε test σε Push notifications που δεν υποστηρίζεται εδώ και τόσα χρόνια ενώ στον Android Simulator παίζεις μπάλα άνετα. Τέλος, έχουν εξαγοράσει τόσα χρόνια την BuddyBuild και ακόμα δεν έχουμε δει να βγάζει κανένα CI/CD.
  12. WizeMan

    Revolut - Apple Pay

    Αυτό ισχύει, ωστόσο αν την χρησιμοποιείς ως ευκολία του να μην κουβαλάς πορτοφόλια και κάρτες μερικές φορές νομίζω δεν συνδράμει στο να μη "χτίσεις" το αφορολόγητο.
  13. Καλησπέρα! Ονομάζομαι Γιάννης, βρίσκομαι περί τα 15 χρόνια στο οικοσύστημα της Apple και τα τελευταία 6 εργάζομαι ως iOS Developer, με κάποια προσωπικά project αρχικά και δεκάδες ακόμα project παγκόσμια, επαγγελματικά. Περίμενα πως και πως την επιστροφή του Apple World Hellas forum! Εύχομαι να είμαστε μια ευχάριστη παρέα!
  14. Καλή αρχή! Με το καλό και νέα Μηλαρόπαιδα!!!
  15. WizeMan

    Revolut - Apple Pay

    Πριν 2 μέρες έσβησα τη Virtual και έφτιαξα καινούργια. Την πέρασα στο Apple Pay και τώρα σε μηχάνημα εθνικής τράπεζας την δέχτηκε.
  16. WizeMan

    Revolut - Apple Pay

    Το ίδιο κάνει και σε εμένα σε POS Εθνικής Τράπεζας
  17. WizeMan

    LG καί Apple TV

    Αυτό είναι πολύ καλό νέο, ήμουν έτοιμος να πάρω Roku Δυστυχώς όμως δεν πρόκειται να δούμε οι 2018 TV owners το AirPlay και το HomeKit
  18. Καλό θα ήταν να έχουμε ένα θέμα για το Apple Pay με Revolut. Ας ξεκινήσω με ένα ερώτημα: Έχετε παρατηρήσει απόρριψη συναλλαγών σε POS εθνικής τράπεζας?
  19. WizeMan

    Καλή νέα αρχή

    Καλή χρονιά και καλή αρχή!!!


To #1 ενημερωτικό site για την Apple στην Ελλάδα

Σας προσφέρουμε όλα τα τελευταία νέα, φήμες και βίντεο για iPhone / iPad / Mac / Apple Watch / Apple TV.


Latest Blog News

×
×
  • Δημιουργία Νέου...

Important Information

Το appleworldhellas.com χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.