Jump to content

fotis.filopoulos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Έκανε εγγραφή

  • Ενεργός

Αξιολογηση κοινοτητας

0 Ουδέτερη

Πληροφοριες για το χρηστη fotis.filopoulos

  • Βαθμός
    Επίπεδο 1

Συσκευές

  • Κινητό
    iPhone 7 / Plus
  • iOS
    13.x

Προβολες προφιλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ναι. Μου το εμφανίζει, το έχω κοντά στο pos και μετά τίποτε άλλο. Δηλαδή δεν πάει στο επόμενο βήμα για να μου πει τέλος.
  2. Πηγαίνοντας κοντά στο pos και βάλεις το ποσό πρώτα στο pos ,μετά πατάω διπλό κλικ στο τηλέφωνο ενώ είναι κλειδωμένο ,βγαίνει η κάρτα ,βάζω δακτυλικό Αποτύπωμα και περιμένω αλλά δεν προχωράει η διαδικασία.
  3. Οκ. Ευχαριστώ αλλά εάν γνωρίζει κάποιος κάτι άλλο ας μου πει μήπως υπάρχει κάποια άλλη λύση.
  4. Όχι ποτέ. Μια φορά που το είχα πάει σε ένα κατάστημα irepair σε ένα γνωστό μου μετά από πολύ προσπάθεια δούλεψε μια φορά το wallet. Από τότε εγώ δεν τα έχω καταφέρει σε κάποιο pos. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.
  5. Βάζει ποσό στο pos, μετά πάω κοντά το κινητό , πατάω διπλό κλικ και βάζω δακτυλικό αποτύπωμα ,μου λέει το κινητό κρατήστε Κοντά τη συσκευή ανάγνωσης και η διαδικασία σταματά εκεί δηλαδή δεν λέει στο κινητό την ένδειξη τέλος για να βγάλει χαρτί το pos ότι ολοκληρώθηκε.
  6. Όταν βάλουν το ποσό στο pos και πλησιάσω κοντά το τηλέφωνο δεν ανοίγει από μόνο του το wallet. Μετά πατάω διπλό κλικ το home button για να ανοίξει αλλά όταν ανοίξει το wallet και βάλω δακτυλικό αποτύπωμα Δεν προχωράει η διαδικασία ,δεν γίνεται αναγνώριση από το pos
  7. Όχι. Έχω δοκιμάσει και της alpha pos.
  8. MasterCard. Η αλήθεια είναι ότι μια φορά σε ένα κατάστημα irepair που δούλευε ένας γνωστός και το δοκίμασε δούλεψε. Εγώ που έχω πάει σε 3-4 διαφορετικά κατάστημα και το κάνω με τον ίδιο τρόπο δεν ανταποκρίνεται καθόλου. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.
  9. Καλησπέρα. Έχω το 7 plus και έχω περάσει κάρτες της alpha bank στο wallet.Προσπαθω να πληρώσω σε pos και δεν μπορώ.Κανω κάτι λάθος;έχω δοκιμάσει σε 3 διαφορετικά pos αλλά τίποτα.Μπορειτε να με βοηθήσετε ;


To #1 ενημερωτικό site για την Apple στην Ελλάδα

Σας προσφέρουμε όλα τα τελευταία νέα, φήμες και βίντεο για iPhone / iPad / Mac / Apple Watch / Apple TV.


Latest Blog News

×
×
  • Δημιουργία Νέου...

Important Information

Το appleworldhellas.com χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.