Jump to content

Emma

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Έκανε εγγραφή

  • Ενεργός

Αξιολογηση κοινοτητας

1 Ουδέτερη

Πληροφοριες για το χρηστη Emma

  • Βαθμός
    Επίπεδο 1

Συσκευές

  • Κινητό
    iPhone 8 / Plus
  • iOS
    14.x
  • Apple Watch
    Series 3
  1. Καλησπέρα @Manolis Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Μάλλον θα προτιμήσω το iSytsem. Ωστόσο, έχω μία ανησυχία για τις μεταφορές του κινητού με courier πέρα δώθε, αλλά δε βλέπω ίσως άλλη επιλογή...
  2. Να κάνω διόρθωση, iService λέγεται το μαγαζί, ένα τοπικό..
  3. Καλησπέρα, Έχω στην κατοχή μου ένα iPhone 8 εδώ και 3 χρόνια περίπου και με την αρκετή χρήση που του έχω κάνει η μπαταρία έχει πέσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα και στην κατάσταση υγείας της μου βγάζει την ένδειξη 'Σέρβις'. Επειδή δεν κρατάει καθόλου μέσα στην ημέρα, θα ήθελα να την αλλάξω. Μένω σε επαρχιακή πόλη όμως και τώρα με το lockdown δεν έχω πολλές επιλογές. Έψαξα και οι επιλογές που βρήκα είναι το iSystem της πόλης που μένω, iRepair της πόλης που μένω και κάποια άλλα τοπικά εργαστήρια ή να το στείλω στο Πλαίσιο στην Αθήνα. Τι μου προτείνετε; Δε ξέρω από αυτά πολύ και με αγχώνει τι μπαταρία θα μου βάλουν και αν θα γίνει ζημιά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Emma

    AirPods Pro issues

    Οκ, ευχαριστώ πολύ!!
  5. Emma

    AirPods Pro issues

    Καλησπέρα σας! Σκόπευα να αγοράσω αυτές τις μέρες τα Airpods Pro, αλλά ψάχνοντας λίγο παραπάνω στο internet διαπίστωσα και εγώ αυτό ακριβώς που αναφέρθηκε στο πρώτο μήνυμα της συζήτησης. Και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορείτε να μου πείτε με ποιο firmware update λειτουργούν τώρα τα ακουστικά σας που δεν έχουν παρουσιάσει κάποιο συγκεκριμένο θέμα. Είμαι πολύ διστακτική στην αγορά τους πλέον με τόσα που έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό μετά τα 2 τελευταία updates που τους έκαναν και θα ήθελα την γνώμη σας :)


To #1 ενημερωτικό site για την Apple στην Ελλάδα

Σας προσφέρουμε όλα τα τελευταία νέα, φήμες και βίντεο για iPhone / iPad / Mac / Apple Watch / Apple TV.


Latest Blog News

×
×
  • Δημιουργία Νέου...

Important Information

Το appleworldhellas.com χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.