Jump to content

Arnie

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Έκανε εγγραφή

  • Ενεργός

Αξιολογηση κοινοτητας

2 Ουδέτερη

Πληροφοριες για το χρηστη Arnie

  • Βαθμός
    Επίπεδο 1
  1. Arnie

    Curve συμβατό με Ελλάδα!

    Άρα με κάρτα ΕΤΕ δηλωμένη στην Curve οι αγορές προσμετρώνται στο αφορολόγητο. Αλήθεια στη συναλλαγή ύψους €41,70 σου ζήτησε pin το μηχάνημα του εμπόρου ή όχι (που είναι το λογικό υποθέτω καθώς το authentication το κάνει το Apple Pay); Αλήθεια, έχεις πέσει σε κανένα μηχάνημα ΕΤΕ; Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!
  2. Arnie

    Curve συμβατό με Ελλάδα!

    Καλημέρα. Έχω σετάρει μία κάρτα Εθνικής και μία Άλφα στο Curve. Πλήρωσα κανονικότατα με Apple Pay σε τρεις περιπτώσεις. Και στις τρεις το μηχάνημα δεν ήταν της Εθνικής. Δε χρειάστηκε να κάνω συναλλαγή με τη φυσικά κάρτα προκειμένου να ενεργοποιηθεί, όπως είχα διαβάσει κάπου. Ως προς το αφορολόγητο, τώρα: Προς το παρόν οι τρεις κινήσεις που έκανα δεν έχουν φανεί στα ebanking της Εθνικής και της Άλφα. Δεν ξέρω αν είναι ακόμη νωρίς για να φανούν ή αν δε λογίζονται στο αφορολόγητο. Λογικά τη Δευτέρα θα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει το πράγμα.
  3. Arnie

    Curve συμβατό με Ελλάδα!

    Μπορείς να τσεκάρεις από το internet banking σου κατά πόσον μια αγορά που έκανες προσμετρήθηκε όντως στο αφορολόγητο; Να είμαστε 100% σίγουροι. Συμφωνώ με τον προβληματιμσό σου αλλά αφού έχεις ήδη Revolut κι εσύ, αν στραβώσει με curve δώσε την άλλη.
  4. Arnie

    Curve συμβατό με Ελλάδα!

    Μπορείς να το εξηγήσεις λιγάκι αυτό; Πώς η Revolut (Apple Pay) περνάει κανονικά και η Curve όχι;
  5. Arnie

    Curve συμβατό με Ελλάδα!

    Καλημέρα, Είμαι κι εγώ σε αναμονή της φυσικής κάρτας. Το βρίσκω λίγο χαζό να μην μπορώ να την περάσω στο Apple Pay χωρίς να έχω το πλαστικό. Στη Revolut δεν έχω καν το πλαστικό και δουλεύω αποκλειστικά Apple Pay. Το million dollar question είναι αν όντως οι αγορές προσμετρώνται στο αφορολόγητο. Εσύ με την κάρτα Πειραιώς από πίσω το έχεις τσεκάρει; Άραγε μπορείς να περάσεις και πιστωτικές (λέμε τώρα); Με τα προγράμματα επιβράβευσης φαντάζομαι τρώμε άκυρο αλλά δεν τρέχει και τίποτε. Αν περνάει στο αφορολόγητο τις αγορές είναι dream come true. Αν και φοβάμαι ότι έχει να κάνει με το πώς κάθε ελληνική Τράπεζα έχει προγραμματίσει αυτά που εμπίπτουν στο αφορολόγητο...


To #1 ενημερωτικό site για την Apple στην Ελλάδα

Σας προσφέρουμε όλα τα τελευταία νέα, φήμες και βίντεο για iPhone / iPad / Mac / Apple Watch / Apple TV.


Latest Blog News

×
×
  • Δημιουργία Νέου...

Important Information

Το appleworldhellas.com χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.