Jump to content

Genius

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Έκανε εγγραφή

  • Ενεργός

Δημοσιεύσεις posted by Genius


  1. Εάν το κάνω αυτό όταν θα κάνω επαναφορά του iPad από το backup του icloud δεν θα μου περάσει και τα αρχεία μου από την εφαρμογή "Αρχεία"? Εγώ θέλω να μην κάνει στο icloud backup την εφαρμογή "Αρχεία" και να μην τα κατεβάζει σε επαναφορά του Backup. Στο Icloud--> Διαχειρηση χορού--> Εφεδρικά Αντίγρφα--> Δεδομένα για εφεδρικά αντίγραφα--> Αρχεία: Αυτό τι είναι; Αν το κλείσω εκεί θα γίνει αυτό που ζητάω; Βλέπω στο iphone ότι έχει 20GB αλλα εγώ δεν έχω στην εφαρμογή "Αρχεία" τόσα δεδομένα. Υποθέτω ότι κρατάει δεδομένα και από άλλες εφαρμογές π.χ. Call of Duty. Αυτά τα δεοδμενα θα τα χάσω;


  2. Γεια σας,

    Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα iPad. Θέλω λοιπόν να σας ρωτήσω 2 πράγματα για το Backup. 

    1) Ξέρω ότι υπάρχει η εφαρμογή "Αρχεία" οπού εκεί κανείς μπορεί να μεταφέρει τα αρχεία του. Θέλω λοιπόν να μου πείτε υπάρχει τρόπος όταν κάνω backup στο icloud να μην κάνει την εφαρμογή "Αρχεία" και επόμενος ότι έχω εκεί Backup στο icloud? Αν ναι πως γίνεται αυτό? Έχω ένα iphone μπορεί να γίνει και εκεί?

    2) Υπάρχει τρόπος να κάνω Backup το iPad (φωτογραφίες, εφαρμογή "Αρχεία" και περιεχόμενο της κ.α.) σε κάποιον εξωτερικό δίσκο χωρίς την χρήση υπολογιστή? Αν ναι μπορείτε να μου πείτε πως?


  3. Κατάλαβα. Δεν το εξέφρασα σωστά από την αρχή. Θα το πω λίγο διαφορετικά. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα ιpad για να το έχω σαν υπολογιστή. Έχω όμως έναν ενδοιασμό. Δεν θέλω όσους φακέλους και αρχεία έχω στο "on my ipad" να ανεβαίνουν σαν backup στο icloud. Θα ήθελα να τα κρατάω σε ξεχωριστό δίσκο χειροκίνητα σαν backup μέσα από τις νέες δυνατότητες που βάλανε στο ios13. Κάτι αντιστοιχώ θέλω να μπορώ να κάνω και στο iphone. Μπορώ να μην κάνω το "on my ipad" backup στο icloud?


  4. Γεια σας,

    Θέλω να ρωτήσω κάτι για το backup στο ipad στο icloud. Όταν κάνουμε backup στο icloud μπορούμε να βάλουμε να μην κάνει backup τον φάκελο "Αρχεία" στo icloud; Να τα κρατάμε δηλαδή backup μόνο σε έναν σκληρό δίσκο!


To #1 ενημερωτικό site για την Apple στην Ελλάδα

Σας προσφέρουμε όλα τα τελευταία νέα, φήμες και βίντεο για iPhone / iPad / Mac / Apple Watch / Apple TV.


Latest Blog News

×
×
  • Δημιουργία Νέου...

Important Information

Το appleworldhellas.com χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.