Jump to content

Nikoss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Έκανε εγγραφή

  • Ενεργός

Everything posted by Nikoss

  1. Nikoss

    Θα έχουμε Event τον Μαρτιο?

    Από προγνωστικά δεν τα πάω καλά όμως μπράβο για το βιντεάκι, ωραία προσπάθεια καθώς μας έχουν φάει τα ξενόγλωσσα χρειαζόταν κάτι αντίστοιχο στα ελληνικά .
  2. Μπορεί να έγινε αντικατάσταση , όμως η εγγύηση αφορά την αγορά από το πρώτο κινητό. Δλδ αν αγοραστικέ το κινητό στις 10-1-2019 και έγινε αντικατάσταση κάπου το 2020 η εγγύηση λήγει την 10-1-2021 ασχέτως αν η αντικατάσταση έγινε 1 μήνα πριν την λήξει τις εγγύησης. ίσως το τιμολόγιο αφορά την αντικατάσταση .
  3. Nikoss

    IPad pro 10,5 2017

    Μπορεί να είναι θέμα του λογισμικού , αν δεν στρώσει με τον τρόπο που λέει ο Μανώλης είναι μονόδρομος το service. ερώτηση: μήπως σου έπεσε και χτύπησε στο κουμπί του ? Γιατί έτσι την έχω πατήσει εγώ με το δικό μου. Το κουμπί (on/off) έχει κανονική επαναφορά ?
  4. Καλησπέρα βρίσκομαι σε μια αναζητήσει για το που συμφέρει να κάνω συνδρομή , στο Netflix η Apple TV? το Netflix ξέρω λοιπόν ότι προσφέρει σειρές , έργα και κάποια ντοκιμαντέρ . Συμμετοχή 7,99€ το μήνα. το Apple TV τώρα ξεκινάει βέβαια και έχει σειρές και..........? Συμμετοχή 4,99€ το μήνα. Ξέρω ότι σειρές θα έρθουν , όπως άλλωστε προ είπα τώρα ξεκίνησε δυναμικά . Με τα έργα τι γίνεται ? Τα προσφέρει δωρεάν με την συνδρομή η πρέπει να πληρώνεις επιπλέον για να τα δεις (όπως κάνει και η Vodafone tv στα ποιο πολλά που είμαι τώρα )? Για τι κάποιος να πάει στο Apple TV ?
  5. Nikoss

    Apple Shortcuts

    Καλησπέρα σαν και ξανά και ξανά γυρνάμε σε lockdowns η εν λόγο εφαρμογές είναι σε ισχύει η θέλει κάποια ενημέρωση από τους δημιουργούς ?
  6. Nikoss

    Hi, Speed  Event 13/10/2020

    Τωρα σχεδιαστικά , Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα περίμενα όμως σίγουρα όχι να ξαναδώ μπροστά μου ένα iPhone 4 το οποίο παρεπιπτόντως λάτρεψα
  7. Nikoss

    Hi, Speed  Event 13/10/2020

    @iDimitris τα ακουστικά ναι δεν θα διαφωνήσω . Τον φορτιστή όμως ? Αυτό το θεωρό απαράδεχτο να μην δίνει τον κλασικό φορτιστή .
  8. Nikoss

    Hi, Speed  Event 13/10/2020

    Τα αρνητικά για εμένα είναι τα εξής: Σχεδιαστικά δηλώνω μία απογοήτευση γυρνώντας σε ένα iPhone 4 , αυτό δείχνει έλλειψη φαντασίας. Διάβασα ότι όλα τα καινούργια iPhone έρχονται πλέον Χωρίς φορτιστές και ακουστικά , Δεν μειώθηκε όμως και η τιμή του ώστε αγοράζοντας επιπλέον αυτά τα αξεσουάρ να έρχεται μία η άλλη. Άρα δεν ξέρω αυτό κατά πόσο έχει να κάνει με την περιβαντολλογικοί συνείδηση η οικονομική συνείδηση.
  9. Nikoss

    IOS 14

    Με την 14.1 ξανά έχει πρόβλημα
  10. Nikoss

    IOS 14

    Παντός κάνανε για μένα κάτι τραγικό , δούλευα πολύ τις σύντομες κλήσεις στην iOS 13 και αυτό δεν υπάρχει στην iOS 14. Κρίμα .
  11. Καλησπέρα εχω ένα iPad Air 1ης γενιάς και το έχω δώσει στην κόρη μου. Μου έχει βγάλει την ψυχή λοιπόν μα τις πάρω και ένα pencil. Ξέρει κανείς εάν το υποστηρίζει το εν λόγο ταμπλετ?
  12. Nikoss

    Virus Mac

    Δες τα application μήπως έχει εγκατασταθεί από εκεί
  13. Nikoss

    Macintosh user since 2008

    Ωραια εργαλιακια διαθέτεις, μπράβο 😀
  14. Nikoss

    Virus Mac

    Αυτό που μας δείχνεις είναι το γενικά δες στο επεκτάσεις
  15. Nikoss

    Χαίρετε !

    Καλώς ήρθες
  16. Nikoss

    Ringtone

    Το φτιάχνεις με το iTunes και δεν πρέπει να ξεπερνά τα 40 δευτερόλεπτα , ρίξε μια ματια εδώ η εδώ
  17. Μπες στον λογαριασμό σου από τον Mac, iPad η iPhone , πήγαινε στο iCloud manage storage (διαχείριση αποθηκευτικού χώρου), πήγαινε στην πρώτη επιλογή που είναι το backup και εκεί θα δεις τις συσκευές σου και ποσό χώρο πιάνει η κάθε μια. Διέγραψε από εκεί το backup οποίας συσκευής θελεις , και πήγαινε μετά στην συσκευή που διέγραψες και ξανά κάνε backup .Καλο θα ήταν εαν θελεις να διαγράψεις πχ το backup του iPhone να το κανεις από άλλη συσκευή. Επίσης τον ελεύθερο χώρο (στο iCloud) μπορεί να μην το δεις κατευθείαν όμως πολυ αργότερα
  18. Σύνδεσε το τηλέφωνο με καλώδιο στο mac να ανοίξεις την εφαρμογή για τις φωτογραφίες (όχι iTunes) και εκεί θα αναγνωρίσει το τηλέφωνο και θα σε ρωτήσω εάν θες να περάσεις τις φωτογραφίες και ταυτόχρονα σε ρωτά εάν θέλεις να διαγραφούν από το τηλέφωνο. μετα για να ελευθερώσεις το iCloud Διαγράψει συσκευή που έχει ήδη συγχρονιστεί με το iCloud και ξανά κάνεις καινούργιο backup στο τηλέφωνο εφόσον πλέον δεν υπάρχουν φωτογραφίες ώστε να ανέβουν απάνω
  19. Nikoss

    Καλό Πάσχα

    Κοι και Κες Χριστος Ανέστη και Κάλο Πάσχα με υγεία και χαρά εύχομαι σε όλους/ες. Του χρόνου εύχομαι να είμαστε και με τα αγαπημένα μας πρόσωπα
  20. Ρίξε μια μάτια εδω μήπως σε βοηθήσει
  21. Nikoss

    Apple Shortcuts

    Δεν δουλεύει γιατί δεν έχει πιάσει όλη την λέξη shortcuts άρα : https://www.icloud.com/shortcuts/4da04bd7dcb24b7097bd1e75534ded64
  22. Nikoss

    Apple Shortcuts

    Δεν δουλεύει το λινκ 😐
  23. Δοκίμασες να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή βάζοντας τον κωδικό σου ; Στον δέχθηκε κανονικά ;
  24. Αν και είναι ενεργοποιημένο το εν λόγο μπουτόν , δεν μου βγάζει την ένδειξη τι ώρα θα είναι φορτισμένο
  25. Καλός σας βρήκα και πάλι, εύχομαι τα καλύτερα τι το 2020 σε όλους και για το φόρουμ βεβαίως βεβαίως .... 😁


To #1 ενημερωτικό site για την Apple στην Ελλάδα

Σας προσφέρουμε όλα τα τελευταία νέα, φήμες και βίντεο για iPhone / iPad / Mac / Apple Watch / Apple TV.


Latest Blog News

×
×
  • Δημιουργία Νέου...

Important Information

Το appleworldhellas.com χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.