Jump to content

kritiagapimeni

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Έκανε εγγραφή

  • Ενεργός

Αξιολογηση κοινοτητας

0 Ουδέτερη

Πληροφοριες για το χρηστη kritiagapimeni

  • Βαθμός
    Επίπεδο 1
  • Ημερομηνία Γέννησης 11/08/1967

Συσκευές

  • Mac
    iMac
  • macOS
    Catalina
  • Κινητό
    iPhone 11 Pro / Max
  • iOS
    13.x
  • Apple Watch
    Series 5
  1. Έχω βρει μέχρι 32GB και είναι γεμάτο κι αυτό δυστυχώς !!!
  2. και ο σεισμός κι ο θάνατος και πολλά άλλα μπορούν να συμβούν ... η μαμά Apple μεριμνεί και για την άλλη ζωή με το αζημίωτο και έκανε το iCloud!!! Φύγαμε λίγο νομίζω από το θέμα... ζητάω ιδέα με τα όσα παρέθεσα κι όχι τι θα ήταν καλύτερα !!!
  3. Δεν χρειάστηκε να έχω iCloud μέχρι πρόσφατα γιατί έχω τοπικό δίκτυο στο σπιτι μου με 4 Time Capsule των 3TB και 2 εφεδρικά από τότε που η μαμα Apple είπε να τα σταματήσει και να πουλάει μόνο iCloud !! Το MacBook εκεί έκανε μπακάπ μέχρι πριν λίγο καιρό που το παιδί είναι πρωτοετής φοιτήτρια !!! Τώρα τις γιορτές που ήρθε σπιτι πήγα να της κάνω μπακάπ και αρνείτε με την λίγη μνήμη που έχει το μηχάνημα να συγχρονίσει και μου βγάζει μήνυμα και λογικά κάνει να σβήσω αρχεία και μετά τα κάνει !!!Τωρα αγόρασα το οικογενειακό πακέτο στο iCloud μόνο για αυτόν το λόγο !!!Το μπακάπ στο Time Capsule είναι πίστεψε με ότι καλύτερο και ταχύτερο !!! Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου!
  4. Το μοντέλο είναι του 2015 με την 128 μνήμη
  5. Ευχαριστώ ...τα θέλει μαζί της παντού και για τούτο όλη η κουβέντα !!!
  6. Γεια σας και χρόνια πολλά ... έχω οικογενειακό πρόγραμμα iCloud 2 TB και αρκετό ελεύθερο χώρο ...η κόρη μου την πρόσθεσα πρόσφατα σε αυτό το οικογενειακό πακέτο έχει ένα MacBook Air σχεδόν γεμάτο με τον μεγάλο όγκο από φωτογραφίες,είναι φοιτήτρια σε άλλη πόλη και δεν μπορώ να την βοηθήσω από κοντά !!! Δυστυχώς δεν θέλει να σβήσει φωτογραφίες και να ελευθερώσει χώρο !!! Της προτείνω να κάνει κοινόχρηστα άλμπουμ και να σβήσει μετά μα τόσο γεμάτο που είναι η μνήμη επιτρέπει μόνο μια - μια την φωτογραφία στο κοινόχρηστο άλμπουμ χωρίς να μπορεί μαζεμένες !!! Τι μπορώ να της προτείνω από μακριά να ελευθερώσει χώρο και να μην χάσει τίποτα !!! Αν διακόψει την αυτόματη αποστολή στο iCloud και σταματήσει την ροή φωτογραφιών από το MacBook θα χάσει κάτι , θα κερδίσει χώρο ;;
  7. kritiagapimeni

    Revolut - Apple Pay

    Σε κάποια μηχανάκια με ρωτάει αν θέλω συναλλαγή σε ευρώ ή σε δολάρια στα ίδια μηχανήματα συνήθως δε γίνεται συναλλαγή!!! Δεν θυμάμαι όμως να σας πω από ποια τράπεζα είναι τα μηχανάκια!
  8. kritiagapimeni

    [NEW] Airpods Pro

    τα απόκτησα εχθές ...δεν θέλω να τα βγάλω από τα αυτιά μου...είχα τα πρώτα και δεν με είχαν βολέψει ....πολύ καλά μα αντικειμενικά είναι ακριβά !!!


To #1 ενημερωτικό site για την Apple στην Ελλάδα

Σας προσφέρουμε όλα τα τελευταία νέα, φήμες και βίντεο για iPhone / iPad / Mac / Apple Watch / Apple TV.


Latest Blog News

×
×
  • Δημιουργία Νέου...

Important Information

Το appleworldhellas.com χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.