Jump to content

agipaok

Forum Moderators
  • Δημοσιεύσεις

    166
  • Έκανε εγγραφή

  • Ενεργός

Δημοσιεύσεις posted by agipaok


  1. 1 λεπτό ago, iDimitris είπε:

    Ιδανικά 2 μεγάλα - Σε όλα αυτά να ξέρετε παίζουν ρόλο και άλλα στοιχεία με βασικότερο την διαμόρφωση των χώρων του σπιτιού σας αλλά και που έχετε σκοπό να τα τοποθετήσετε.

    Αν πχ έχετε ένα μεγάλο σαλόνι και θέλετε μια Home Theater εμπειρία τότε το HomePod είναι η ιδανική λύση. Αν πάλι ο χώρος του σαλονιού είναι πιο μικρός και με 2 HomePod mini ικανοποιητική ακουστική θα υπάρχει ως ένα σημείο.

    Αν είναι να τοποθετηθούν σε χώρο γραφείου τότε πχ το HomePod είναι υπερβολή και το mini ένα ή δύο θα είναι η ιδανική λύση.

    Για να εχεις ομως την εμπειρια απο Apple TV πρεπει να εχεις το 4K ?


  2. 3 λεπτά ago, iDimitris είπε:

    Στα μικρά σίγουρα θα κάνει την διαφορά στην αγορά λόγω των ηχείων περισσότερο μιας και Google και Alexa έχουν τα smarts αλλά δεν έχουν τον ήχο βέβαια θα είναι πιο οικονομικά.

    Τώρα αν κάποιος θέλει μια σοβαρή Home Theater εμπειρία το HomePod είναι αυτό που ψάχνει. Βέβαια πιστεύω και τα 2 HomePod mini με στέρεο σύνδεση θα είναι μια καλή και σαφώς πιο οικονομική λύση. 

    Αλλα δεν ξερουμε αν ερθουν ποτε....!


  3. Γεια χαρά παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: με ποιο τρόπο γίνεται η ενεργοποίηση / απενεργοποίηση της οθόνης να ανάβει με την αλλαγή κομματιού στην εφαρμογή music. Ευχαριστώ πολύ!


    Δηλαδή να ανάβει η οθόνη κάθε φορά που αλλάζει κομμάτι ;


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  4. Αγορά νέου iPhone


    Καθολου ακυρο . Εγω εχω το Apple Watch απο την πρωτη μερα που βγηκε και εχω παρει ολα τα μοντελα . Σιγουρα ευκολια να βλεπεις ποιος ειναι ! Απαντας σε μνμτα αρκετες φορες με dictation και απαντας και στις κλησεις πιο σπανια (τι κανω εγω τωρα) Αυτο παντως που βελτιωνει το AW ειναι η μπαταρια του κινητου σου ! Κατι mail κατι ειδοποιησεις τις βλεπεις εκει και δεν ανοιγεις το κινητο σου ! 

    5 του μηνα ? ξερεις κατι ....! Πριν το διαγγελμα του Κουλη ..... 😂😂😂

  5. Αγορά νέου iPhone


    Πιστευω οτι αν πας σε SE ισως το μετανιωσεις σε θεμα οθονης ! Ειναι πολυ μικρο ! Αλλα και αυτό είναι θεμα γουστου ! Εγω εχω το 11 pro max γιατι θελω μεγαλη οθονη ! 

    Τωρα αν δεν σε ενδιαφερει να εχεις μεγαλη οθονη οταν εισαι on the go !  και νομιζεις οτι μπορεις να κανεις τις δουλειες σου στο iPad προχωρα το !!!! 


  6. Μετα την αναβαθμιση σε 13.4 παρατηρησα οτι τελειωνει η μπαταρια πιο γρηγορα , πηγα να τσεκαρω στο usage και βλεπω οτι εδω και 2 μερες δηλαδη απο τοτε που εκανα αναβαθμιση τρεχουν οι φωτογραφιες στο παρασκηνιο ! 22 ωρες την μερα !!! WTF ?

    Ξερει κανεις γιατι ?


To #1 ενημερωτικό site για την Apple στην Ελλάδα

Σας προσφέρουμε όλα τα τελευταία νέα, φήμες και βίντεο για iPhone / iPad / Mac / Apple Watch / Apple TV.


Latest Blog News

×
×
  • Δημιουργία Νέου...

Important Information

Το appleworldhellas.com χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.