Jump to content

fockos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Έκανε εγγραφή

  • Ενεργός

Αξιολογηση κοινοτητας

2 Ουδέτερη

Πληροφοριες για το χρηστη fockos

  • Βαθμός
    Επίπεδο 1
  • Ημερομηνία Γέννησης 23/04/1986

Συσκευές

  • Κινητό
    iPhone 5/S/C

Προβολες προφιλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. fockos

    Καλύτερο μη εξουσιοδοτημένο service

    Παιδιά το παρέλαβα την ακριβώς επόμενη εργάσιμη σε ένα σακουλάκι με φουσκάλες και ένα στρογγυλο αυτοκόλλητο isystem ....και ήταν σαν καινούριο.. Μου είπαν στο μαγαζί ότι έχω εγγύηση 3 μήνες γιατί ειναι ανακατασκευασμένο (οταν ρώτησα ποσο εγγύηση έχω) αλλά θεωρώ πως έκανε λάθος η υπάλληλος Σε γενικές γραμμές πάντως είχα άριστη και άμεση εξυπηρέτηση από την isystem στον Xολαργό.
  2. fockos

    Καλύτερο μη εξουσιοδοτημένο service

    επαναφέρω το θέμα για να σας πω τι έκανα πήρα το πρωί την υποστήριξη της apple και μου έκαναν απομακρυσμένο έλεγχο και επιβεβαίωσαν το πρόβλημα και ρώτησα τιμή αλλά αυτό που μου έδωσε είναι τα συνεργαζόμενα μαγαζιά και μου πε ότι καθε μαγαζί καθορίζει την δικιά του τιμή. Επειδή την προηγούμενη φορά απευνθηκα στο istorm Κολωνάκι και ο τυπάς αρχικά μου είπε ότι δε φτιάχνεται και όταν του ειπα για το πρόγραμμα της apple με τα ανακατασκευασμένα μου είπε 300 ευρώ. Αποφάσισα να παώ στο isystem στο Χαλάνδρι. Εκεί είχα πολύ καλή εξυπηρέτησει και μου είπαν τιμή 169 ευρώ οπότε το έδωσα και σε 2 εργάσιμες θα έχω το ανακατασκευασμένο. Επίσης είδα στο μαγαζι το μεγάλο mac που μοιάζει με τρίφτι τυριού και την οθόνη την μεγάλη και μου άρεσαν πολύ (άσχετο αλλά ήθελα να το πω). Όταν παραλάβω το ipad θα σας πω εντυπώσεις. Ευχαριστώ στην ομάδα του appleworldhellas που με βοήθησε ώστε να μην παώ σε μη εξουσιοδροτημένο.
  3. fockos

    Καλύτερο μη εξουσιοδοτημένο service

    Δηλαδή πόσο για το Ipad mini 4 64gb δε μου το βάλανε σε διαγνωστικό. Τους έδειξα το ipad και μου είπαν πως δε φτιάχνουν μπαταρίες από Ipad (istorm Κολονακίου) και μου είπαν ότι θα μου δώσουν ανακτασκευασμένο στα 340 ευρώ (πολιτική της apple) μήπως αυτό εννοούσαν; 1/3 τις τιμής ... πάντως πριν 5 χρόνια 500 ευρώ το πήρα το συγκεκριμένο.
  4. fockos

    Καλύτερο μη εξουσιοδοτημένο service

    πήγα σε document και σε ένα istorm (Κολωνάκι)
  5. Έχω στην κατοχή μου 5 χρόνια ένα ipad mini 4 64 gb. Δυστυχώς αν και το έχω σε εξαιρετική κατάσταση η μπαταρία του τα φτύσε. Πήγα σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα σερβις και μου είπαν απλά ότι δεν αλλάζει το σερβις της apple μπαταρίες στα Ipad. Μου πρότειναν με 340 ευρώ να πάρω ανακατασκευασμένο το ίδιο. (θεωρώ ότι δεν αξίζει να δώσω τόσα λεφτά για ένα ipad που του χρόνου δε θα δέχεται το νέο λογισμικό) συνεπώς θα κατευθυνθώ άθελα μου σε μη εξουσιοδοτημένο κατάστημα Συνεπώς θέλω να μου προτεινεται το καλύτερο μη εξουσιοδοτημένο κατάστημα για να αλλάξω μπαταρία αφού η μαμά apple δε μπορεί να μου την αλλάξει.
  6. εγώ που πήρα το ipad pro μου (προηγούμενης γενιάς) στο black friday από το Βρετανικό amazon πόσα χρόνια δικαιούμαι;
  7. Εύχομαι καλή χρονιά και στην ομάδα του appleworldhellas καλή αρχή να έχετε και να έχουμε


To #1 ενημερωτικό site για την Apple στην Ελλάδα

Σας προσφέρουμε όλα τα τελευταία νέα, φήμες και βίντεο για iPhone / iPad / Mac / Apple Watch / Apple TV.


Latest Blog News

×
×
  • Δημιουργία Νέου...

Important Information

Το appleworldhellas.com χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.