Η Apple επαναλαμβάνει πως ένα αναβαθμίσιμο Mac Pro και μια high end Οθόνη έρχονται

0
1533

Το iMac Pro αυτή την στιγμή είναι το πιο ισχυρό Mac που έχει δημιουργήσει η Apple. Η εταιρεία κατά την ανακοίνωση του σήμερα στην αγορά έδωσε και ένα αντίστοιχο δελτίο τύπου αναφέροντας πως ένα ανασχεδιασμένο Mac Pro και μια Οθόνη υψηλής ανάλυσης είναι το επόμενο μεγάλο βήμα και ήδη σχεδιάζονται αυτή την στιγμή.

“H Αpple δουλεύει σε ένα τελείως ανασχεδιασμένο, επόμενης γενιάς Mac Pro που θα έχει στόχο τους Pro καταναλωτές που θέλουν τις υψηλότερες αποδόσεις, εύκολες αναβαθμίσεις καθώς επίσης δουλειά γίνεται και σε μια νέα υψηλών προδιαγραφών Pro οθόνη”

Φυσικά η εταιρεία δεν έδωσε κάποιο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα ανακοινωθούν αυτά τα δύο νέα προϊόντα.

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως η Apple είχε απογοητεύσει του πιστούς Mac οπαδούς τους και τους επαγγελματίες μιας και άφησε το Mac Pro με ελάχιστες αναβαθμίσεις με την πάροδο του χρόνου.

Από την άλλη το νέο iMac Pro είναι ένα πραγματικά “τέρας” επιδόσεων αλλά δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αναβαθμιστεί σε δεύτερο χρόνο. Ακόμη και η μικρή πόρτα που υπήρχε σε παλαιότερα iMac για να αναβαθμίσει κάποιος την μνήμη τους πλέον δεν υπάρχει. To iMac Pro λοιπόν δεν δέχεται καμία απολύτως αναβάθμιση.