Στο event του Οκτωβρίου αυτή την εβδομάδα η Apple και επίσημα παρουσίασε το νέο Mac mini – μια νέα έκδοση μετά από 4 ολόκληρα χρόνια. Τα πρώτα reviews και hands on του μηχανήματος έχουν ξεκινήσει και έτσι λαμβάνουμε περισσότερες πληροφορίες καθημερινά για την νέα αυτή συσκευή της Apple.

Στην συσκευασία τώρα του Mac mini υπάρχει το γνωστό “Getting Started” βιβλιαράκι οδηγιών και εκεί συναντούμε την εικόνα μια Οθόνης της Apple που δεν υπάρχει στο εμπόριο….

Η Apple αναμένεται να παρουσίαση εκ νέου μια δική της οθόνης το 2019. Η εταιρεία όπως σας έχουμε ενημερώσει έχει αποσύρει την Thunderbolt οθόνη της πίσω το 2016 δίνοντας στους χρήστες συμβουλές για οθόνες τρίτων κατασκευαστών.

Μετά από πολλά παράπονα από τον χώρο των επαγγελματιών η Apple ανακοίνωσε το 2017 πως δουλεύει σε ένα νέο Mac Pro που θα σχεδιαστεί εκ νέου από το μηδέν καθώς και πάνω σε μια νέα οθόνη. Οι πληροφορίες και για τα δύο αυτή την στιγμή είναι ελάχιστες αλλά τουλάχιστον είχαμε την κατανόηση της εταιρείας στις ανάγκες των pro χρηστών της.

Η Apple μάλιστα δημιούργησε μια Pro oμάδα για την κατασκευή αυτού του νέου Mac που θα εστιάσει ακριβώς στην κάλυψη των αναγκών των επαγγελματιών τονίζοντας βέβαια για ακόμη μια φορά πως τα αποτελέσματα αυτών των εργασιών θα κάνουν την εμφάνιση τους κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

Σήμερα λοιπόν είχαμε την εικόνα αυτή της οθόνης και σίγουρα πολλοί αναρωτιούνται αν η Apple θα φέρει κάτι τέτοιο το επόμενο έτος. Να τονίσουμε βέβαια πως αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Apple παρουσιάζει ένα προϊόν που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη σε ένα βιβλιαράκι γρήγορων οδηγιών.

Κοιτώντας την εικόνα αυτής της ακυκλοφόρητης οθόνης παρατηρούμε πως έχει έναν σχεδιασμό παρόμοιο με την Thunderbolt oθόνη της Apple αλλά με αισθητά μικρότερα πλαίσια!