Ένα Ιαπωνικό site σήμερα κατάφερε να έχει στην κατοχή του κάποια 3D printing dummies από το φημολογούμενο iPhone 11 και έτσι έχουμε μια λίγο καλύτερη απεικόνιση του πως μπορεί να μοιάζει η φετινή ναυαρχίδα της Apple.

Μέχρι στιγμής έχουμε διαβάσει και δει διάφορες εκδοχές για το τι να περιμένουμε από το iPhone 11 ή iPhone XI αν προτιμάτε με κυρίαρχο στοιχείο στις περισσότερες από αυτές το φημολογούμενο σύστημα τριών φακών στο πίσω μέρος της συσκευής.

Πρόσφατα είχαμε δει κάποια renders αυτής της συσκευή αλλά πλέον κάποιος στην Κίνα δημιούργησε και μια σειρά από 3D εκτυπώσεις αυτών. Το γνωστό site Mac Otakara αγόρασε αυτά τα iPhone 11 dummies από το Alibaba.

“Την τελευταία φορά είχαμε δει κάποιες υποτιθέμενες φωτογραφίες καλουπιών από θήκες για τα iPhone XI και iPhone XI Max και πλέον βρήκαμε και 3D δείγματα στο Alibaba που έχουν δημιουργηθεί από στοιχεία που εισήχθησαν στο CAD λογισμικό. Υπάρχουν 2 ήδη 3D mockups, iPhone 2019 με μια 6.1 OLED οθόνη και iPhone 2019 με μια 6.5 OLED οθόνη.”

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως η ποιότητα αυτών των dummies είναι πολύ φτωχή δίνοντας ελάχιστη αίσθηση για το πως θα είναι το τελικό προϊόν. Ξεκάθαρα έχουν ληφθεί απευθείας από το εκτυπωτικό μηχάνημα χωρίς να έχει γίνει πάνω σε αυτά κάποια άλλη επεξεργασία όπως για παράδειγμα βάψιμο.

Οι διαστάσεις του φαίνεται να έχουν κάποια ακρίβεια μιας και τα 2 μοντέλα έχουν ελαφρώς ένα μεγαλύτερο πάχος από τα τωρινά iPhone XS, για τον λόγο του ότι τα επερχόμενα iPhones της Apple λογικά θα έχουν μια μεγαλύτερη μπαταρία που θα επιτρέπει και μια αμφίδρομη φόρτιση. Έτσι λοιπόν για παράδειγμα κάποιος θα μπορεί να φορτίζει το Apple Watch του στην πλάτη του νέου του iPhone.

Το βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω συγκρίνει τα dummies αυτά με τα iPhone XS, XS Max και XR.