25 μέρες εργασίας χρειάζεται ο Έλληνας για να αποκτήσει το νέο iPhone 13 Pro

0
1482

Η picodi.com κοινοποίησε το iPhone Index 2021 που ταυτίζει την τιμολόγηση στην αγορά του νέου iPhone 13 Pro με το εισόδημα κατά μέσο όρο σε διάφορες χώρες.

Από αυτή την αντιστοιχία φαίνεται πόσες μέρες εργασίας απαιτούνται για να αποκτήσει κάποιος την νέα ναυαρχίδα της Apple.

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στην χώρα μας χρειαζόμαστε 25.1 μέρες εργασίας, στην καλύτερη των περιπτώσεων, με τον καταναλωτή της Τουρκίας να χρειάζεται τις περισσότερες μιας και απαιτούνται 92 μέρες ενώ τις λιγότερες τις χρειάζεται ο Ελβετός καταναλωτής με μόλις 4.4 μέρες εργασίας.

Όπως αναφέρει η εταιρεία το παρακάτω στατιστικό σχεδιάγραμμα υπολογίστηκε με βάση την τιμή του iPhone 13 Pro στα 128 GB όπως αυτή ανακοινώθηκε σε Apple Store και επίσημους μεταπωλητές κάθε χώρας ενώ οι μέσοι μισθοί προέρχονται από ιστοσελίδες των αντίστοιχων υπουργείων κάθε χώρα.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed